Leverantörsvillkor

Förkunskapskrav:
- Vi ser gärna att du tillhandahåller tillräckligt med markandsföringsmaterial för att vi ska kunna marknadsföra dig på vår sida. Detta bör vara bra kvalitetsmaterial som övertygar potentiella kunder. Välj filmer, demos, foton och bra texter som lämpar sig för detta.

  • Du som leverantör bör ha tillgång till egen transport samt specificera i vilka regioner av Sverige som du är beredd att uppträda i. (Se regionerna här)

  • Du måste kunna fakturera oss på ett korrekt sätt.

  • Du som leverantör ska tillhandahålla din egen utrustning. Om du själv inte äger utrustningen bör du samarbeta med någon som tillhandahåller detta för dig.

  • Ditt uppträdande och din utrustning måste tillhandahålla prestanda av mycket hög och professionell kvalitet.

Arbetsmetod:

Vi på Evenses strävar efter att erbjuda våra kunder ett välorganiserat urval av högkvalitativ underhållning till konkurrenskraftiga priser. Vi är ett ungt, snabbt växande och ambitiöst företag. Vi strävar efter att bli markandsledande i Sverige inom underhållningsförmedlingsbranschen. Vi fokuserar därför mycket av vår energi på SEO optimering av vår hemsida, försäljning och marknadsföring. Därför använder vi generellt unika namn på våra leverantörer som inte kan spåras tillbaka till leverantörens egen webbplats eller våra konkurrenter.  Samarbetet med oss ​​är helt utan skyldighet.  Vi lägger till en bokningsavgift på våra bokningar. Vi förväntar oss att du som leverantör ger våra kunder ett professionellt, ärligt och entusiastiskt intryck.

Klicka här för att ansöka

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via