Planerar du en ceremoni? Här ger vi dig några tips och tricks på hur du kan organisera din ceremoni och bröllopsdag.  Läs mer...

 

Ceremonin är givetvis det mest spännande momentet på dagen. Du vill att detta moment ska vara välorganiserat. På Evensen kan du enkelt hyra en bröllopsplaneraresom tar hand om alla dina bekymmer. Bröllopsplaneraren tänker på alla detaljer, som dekoration, musik och catering till din ceremoni och även senare på dagen.

Om du vill organisera din bröllopsdag själv ger vi dig här en checklista över saker du inte kan klara dig utan på din dag.

 

Tips #1: Lugn på din bröllopsdag

På denna vackra dag vill du njuta av dig själv så mycket som möjligt. Skapa en avkopplad atmosfär på din bröllopsplats. Detta låter dig njuta mer av dagen.

 

Tips #2: Underhållning till din bröllopsceremoni

Lite musik när folk ansluter kommer få dagen att starta på bästa sätt. Musik skapar en trevlig och bekväm atmosfär. Boka ett bra band, en DJeller en sångare som lyser upp dagen med musik. Till exempel kan en pianistskapa vacker bakgrundsmusik under ceremonin och medan du skriver på bröllopspapper. Vid slutet av ceremonin kan han spela mer i förgrunden.

 

 Tips #3: Fotografering under bröllopsceremonin

Vem vill inte ha ett fint minne från denna underbara dag? Med våra professionella fotograferfrån Evenses kommer du lösa detta. Din bröllopsceremoni eller kanske hela dagen fångad på bild och samlat i ett fotoalbum. Du kan återuppleva dagen åter och återigen med dessa minnen. Du kan också välja att ha en fotoautomat. I fotoautomaten skrivs bilderna ut på en gång så att gästerna kan ta med sig dem hem. Du kan lägga till en logga eller en egen text till bilderna också.

 

Tips #4: Bandet på din bröllopsfest

Efter ceremonin är det dags för ett party eller ett mottagande och för det kan du boka ett fantastiskt band som gör att du samt dina gäster börjar dansa. På Evenses har vi flera olika typer av band att välja mellan. För alla genres har vi olika band som är specialiserade på sin typ av musik, som pop eller jazz. 

 

Är du intresserad av att hyra ett band, soloartist eller fotograf? Kolla in våra alternativ på band, soloartister, fotografer eller evenemangsplanerare till din ceremoni eller hela bröllopsdagen. Om du har några frågor kan du ringa eller maila någon av våra anställda. Vi till tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på dina frågor och vi är glada att hjälpa till.