1 filter
Sortera efter: Relevans
Klassiska Duon Ivanovna
100% matchning

Klassiska Duon Ivanovna

3 reccensioner

Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!

Pris på förfrågan
New Orleans Big Easy
100% matchning

New Orleans Big Easy

3 reccensioner

Ett av de mest populära traditionella jazzbanden i Europa. Since 1989.

Pris på förfrågan
Vill du hyra en duo till din fest, födelsedag eller ditt bröllop?  Boka en duo till din fest, ditt evenemang, din företagsfest eller festival.
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Musikduo

Vill du hyra en duo  till din fest, födelsedag eller ditt bröllop? Du kan boka din duo med Evenses för att göra ditt evenemang till en succé!  Vi erbjuder ett stort utbud av duetter. Du kan till exempel hyra duetter som endast använder sina röster, sång-instrument eller instrumentala duetter. ​

Våra duo's väljs utifrån deras entusiasm, erfarenhet och musikalitet vilket garanterar den bästa kvaliteten på framförandet. Våra professionella artister är mer än redo för att erbjuda dig underhållning på toppnivå till ditt evenemang! Vill du att en duo ska uppträda med klassisk musik på ditt bröllop? Då kan du boka den klassiska duon Vianova. Om du vill boka en popduo för din födelsedag eller ditt jubileum, så kan du boka våra coverband. Gillar du jazz, så kan du boka en jazzduo från vår hemsida. Du kan också hyra kända duos, som Nick & Simon eller Veldhuis & Kemper.

Våra artister vill göra ditt evenemang till en succé, genom att spela musik som passar dina smak. Vill du att en pop- eller en jazzduo ska uppträda med topp 40-hits till din företagsfest, eller passar det bättre med en klassisk duo till ditt evenemang? Vår byrå kan välja de perfekta musikerna till din fest i enlighet med dina önskemål. När du diskuterar dina önskemål med oss, så kan vi erbjuda många skräddarsydda val av duetter. Vi kan samtidigt ge dig ett pris. Alla Evenses kostnadsförslag är totalkostnader, så du kommer aldrig bli överraskad med extra kostnader.

Hyr en duo till din fest, födelsedag eller ditt bröllop

Vill du hyra en duo som vi erbjuder till din fest, födelsedag eller mottagning? I så fall bör du kontakta vår bokningsbyrå. Vi finns alltid tillgängliga och vi hjälper dig gärna med frågor om att hyra en duo.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.