Underhållning till ditt mingel

Planerar du ett mingel? Hos Evenses finner du flera former av underhållning som kan ta ditt nästa mingel till nästa nivå! Se vårt utbud nedan.

Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr fotobås
100% matchning

Hyr fotobås

Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Att föreviga minnen är en ovärderlig del av varje evenemang, och vad kan vara bättre än att göra det på ett rolig...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
6700 kr - 10720 kr
Young Swedish Jazz Society
100% matchning

Young Swedish Jazz Society

Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker från den svenska och danska musikscen...
Läs mer

4,7 (10 reccensioner)
15999 kr - 25600 kr
Bröllopsfotograf
100% matchning

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf som kan dokumentera er bröllopsdag på ett underbart sätt!
Bilder för att minnas den stora dagen Bröllopet är en av de mest betydelsefulla händelserna i en persons liv. Det ä...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5995 kr - 9590 kr
Danny Saucedo
100% matchning

Danny Saucedo

Danny är en svensk popartist som slog igenom 2006 i TV programmet Idol.
Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom 2006 i tv programmet Idol där han blev d...
Läs mer

290000 kr - 464000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Mingel

Gör ditt mingel oförglömligt med underhållning från Evenses

Genom ett mingel kan du skapa en atmosfär där gäster känner sig välkomna att interagera, nätverka och njuta av varandras sällskap.
Det är en social sammankomst där gäster kan röra sig fritt, konversera och skapa nya kontakter i en avslappnad atmosfär. Detta sociala fenomen har sina rötter i de europeiska salongerna under 1700-talet, där intellektuella, konstnärer och politiker samlades för att utbyta idéer och nätverka. Idag är mingel en integrerad del av många evenemang - från företagsevent till födelsedagsfester och bröllop.

underhållning till mingel.jpg

Historian bakom mingel

Minglets historia är en resa genom tid och kultur, från de livliga salongerna i det förflutna till dagens moderna cocktailpartyn och företagsevent. Ursprungligen var det en plats för elitens diskussioner och kulturella utbyten och idag har mingel utvecklats till en global företeelse. Mingel är en scen där social dynamik spelar huvudrollen och där nätverkande kan öppna dörrar till nya möjligheter. I olika kulturer har mingel olika betydelser, men gemensamt är att det alltid är en plats för utbyte och gemenskap.

Underhållningens roll vid mingel

Underhållningen vid ett mingel är lika viktig som själva mötet mellan människor. Den ska vara tillräckligt intressant för att skapa en samtalsstartare, men aldrig så påträngande att den tar över konversationen. Här är några underhållningsformer som kan höja ditt mingel till nästa nivå:

 1. Band: Ett liveband kan vara själva hjärtat i ditt mingel. Tänk dig en smakfull jazzkvartett vars mjuka toner sveper över rummet och skapar en värmande känsla. Eller varför inte en akustisk duo som med sina melodiska gitarriff och harmoniska sång lägger grunden för en avslappnad och välkomnande atmosfär?

 2. Magiker:
  En magiker som rör sig bland gästerna och utför närmagiska trick kan skapa en känsla av förundran och spänning. Det är inte bara underhållning; det är en konversationsskapare som lämnar dina gäster med en känsla av barnslig förtjusning och nyfikenhet.

 3. DJ: En DJ kan anpassa musikens puls efter stämningen i rummet. Från lugna lounge-beats till mer energiska toner när kvällen framskrider, kan en skicklig DJ hålla dina gäster engagerade och energin på topp.

 4. Fotobås: Ett fotobås är inte bara en källa till underhållning; det är ett sätt för dina gäster att ta med sig ett fysiskt minne från eventet. Det uppmuntrar till interaktion och erbjuder en rolig avstickare från minglet.

 5. Karikatyrtecknare: En karikatyrtecknare kan erbjuda en unik och personlig souvenir från eventet. Det ger en lättsam och humoristisk touch som garanterat kommer att få dina gäster att le.

boka band.jpg

Varför välja Evenses till ditt mingel?

Evenses förstår att varje detalj räknas när det kommer till att skapa rätt atmosfär för ditt mingel. Med vår erfarenhet och vårt breda nätverk av underhållare, ser vi till att du får underhållning som inte bara fyller rummet med glädje utan också berikar din sammankomst.

 • Anpassade lösningar
  Vi vet att varje mingel är unikt och förtjänar en personlig touch. Därför ser vi till att förstå dina behov och önskemål för att sedan kunna skräddarsy underhållningen som passar till just ditt event.

 • Enkel och trygg bokningsprocess
  Att boka genom Evenses innebär att du får en smidig och trygg process från första kontakt till genomförande. Vi tar hand om allt det praktiska så att du kan fokusera på dina gäster och ditt event.

 • Kvalitetssäkrad underhållning
  Alla våra artister är noggrant utvalda och deras underhållning uppfyller hög kvalité. När du bokar genom Evenses kan du vara säker på att du får professionella och erfarna underhållare som vet hur man skapar rätt stämning.

Vad väntar du på?

Ett framgångsrikt mingel innehåller goda samtal, skratt och underhållning. Det är en plats där affärer möter nöje, där nya vänskapsband knyts och gamla stärks. Det är en värld där musiken inte bara hörs utan även känns och där varje underhållningsakt bidrar till en rikare, mer levande upplevelse. Med Evenses vid din sida kan du vara säker på att hitta rätt underhållning som förvandlar ditt mingel till en oförglömlig upplevelse.

Så, vad väntar du på? Ta det första steget mot ett minnesvärt mingel och låt Evenses hjälpa dig att skapa den perfekta bakgrunden för dina gäster att njuta och minnas.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via