Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Harpisten Adele
100% matchning

Harpisten Adele

Harpisten Adele erbjuder en holistisk, artistisk musikalisk uttrycksform
Harpisten Adele är en av europas bästa harpister med flers års erfarenhet som harpist. Hon har stor erfarenhet av bröl...
Läs mer

6995 kr - 11190 kr
Romantic Harp
100% matchning

Romantic Harp

En professionell harp spelare med flera års erfarenhet av att underhålla.
Romantic Harp ​är en professionell harpspelare med flera års erfarenhet av att underhålla både som solist och orkest...
Läs mer

4,4 (5 reccensioner)
6500 kr - 10400 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Harpist

Vill du boka en harpist till din bröllopsfest, middag eller affärsevenemang? Ska du anordna en fest eller ett evenemang och vill göra något speciellt, men du är inte säker på vad? Varför väljer du inte att boka en harpist för ditt tillfälle? Oavsett om du planerar en romantisk fest för din bröllopsdag eller vill säga adjö till en älskad som har dött på ett vackert och intimt sätt, kan harpan hjälpa dig att skapa den subtila atmosfär du letar efter.

Harpan är ett instrument som kan ha ett mervärde för ett brett spektrum av evenemang, trots att bokning av harpist ofta inte är den första idén man tänker på som arrangör. Till exempel kan en föreställning av en professionell harpist också lägga till en touch av sofistik för en middag med vänner och familj. Dessutom kan harpan också vara en del av en större harmonisk helhet med till exempel ett piano och en fiol. Med andra ord är harpan ett mer mångsidigt instrument än du tror och att boka en harpist kan vara en utmärkt idé för nästan alla tillfällen.

Precis som med många andra instrument har harpan också olika versioner och speltekniker. Även om de flesta professionella harpister är bekanta med flera tekniker och i de flesta fall även med olika harp typer, är det sant att en harpist kan passa bättre med en händelse än en annan. När du bokar en harpist kan konstnären berätta mycket mer om detta, men det är också tillrådligt att ringa in hjälp från en mer erfaren part under bokningsprocessen.

På Evenses har vi till exempel bokat många professionella harpister i Sverige, Nederländerna, Storbritannien och Belgien. Vi har varit aktiva i flera år inom underhållningsbokningen och vi gör gärna denna expertis tillgänglig för våra kunder så att de kan boka den perfekta harpisten för sina evenemang. Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av professionella harpister genom åren som vi har arbetat tillsammans med många gånger. Våra evenemangsspecialister är tillgängliga sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post eller telefon. Om du först vill utforska katalogen över artister själv kan du börja med att använda sökmotorn. Dessutom nedan kommer vi att gräva djupare in i harpans historia och ge några anledningar till varför det kan vara en bra idé att boka en harpist för ditt bröllop eller evenemang.

Varför boka en harpist?

Vi förstår helt om du inte hade tänkt på möjligheten att boka en harpist ännu, men det betyder inte att harpan inte kan vara det perfekta ackompanjemanget för din fest eller evenemang. Av den anledningen ger vi en kort översikt över vad en harpist kan betyda för ditt evenemang och vad man ska leta efter när man bokar en harpist.

Inte bara musikaliskt

Naturligtvis vill du främst boka en harpist på grund av musiken som följer med festen eller evenemanget du anordnar. En live harpist kan också lägga till ett mycket vackert visuellt element till tillfället. En större konsertharpa med vacker belysning är inte något som är lätt att missa.

Både in- och utomhus

En harpa kan naturligtvis spelas på nästan alla evenemang som äger rum inomhus. Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till utrymmet för harpistens behov och ytan som harpan måste kunna stå på. Det är dock också möjligt att boka en harpist för ett utomhusevenemang. Detta kan vara en underbar kombination och många harpister tycker om att spela utomhus i fint väder. Även i sådana fall är det av stor vikt att ytan är jämn och att det är fint väder för att kunna spela ett relativt komplext stränginstrument som harpa ordentligt.

Modern musik på harpan

När det gäller harpa kanske du först tänker på elegant klassisk musik som spelas vid fina evenemang. Du kan dock också boka en harpist som spelar omslag på din favorit rock eller Top-40-hits. De flesta harpister finns för detta, även om det är tillrådligt att diskutera detta med artisterna i fråga. Genom att ställa in harpistens repertoar efter ditt evenemang och dina preferenser kan du ge den en fin personlig touch.

Naturligt eller förstärkare

Numera kan de flesta harpor också anslutas till förstärkare för att göra ljudet klart hörbart för alla vid evenemanget. Huruvida detta är nödvändigt för den harpist som du vill boka beror till stor del på platsen där festen hålls och antalet personer som kommer att vara närvarande. Det är klokt att diskutera detta ämne med harpisten under bokningsprocessen, eftersom han eller hon normalt också kommer att ha förslag på detta område.

Vad kan Evenses betyda för ditt evenemang?

Att boka en harpist behöver inte alls vara svårt, absolut inte om du redan vet vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken roll harpisten kommer att spela. Det är verkligen användbart att ha en ganska klar uppfattning om det, åtminstone för dig själv, innan du börjar söka efter en harpist att boka. Inte varje harpist passar bra med den typ av fest du har i åtanke, så det är viktigt att vara uppmärksam på en tydlig idé.

En harpist kan bokas i kombination med andra musikinstrument, såsom piano, saxofon, kontrabas eller fiol, som bildar en harmonisk helhet. Dessutom kan olika världsmusik spelas med harpen. Att spela harpa kan kombineras med ett ljudsystem, så att ljudet från harpan kan lyssnas perfekt av både dig och dina gäster. Harpisten kommer att ge mycket trevlig musik vid ditt evenemang eller mottagning tack vare ljudkvalitet och professionalism.

Förutom den traditionella harpan finns det flera typer, såsom liten harpa, keltisk harpa, irländsk harpa, pedalharpa, Aoyama harpa, Otja harpa, trubadourharpa, Camac harpa och slutligen Salvi harpa. Dessa harpor används ofta av olika artister och kan väljas specifikt om du vill ha något ännu mer originellt.

Hyr en harpist för ditt bröllopsfest, middag eller evenemang

Se utbudet av harpister, musikgrupper eller andra handlingar som du kan boka på Evenses. Våra evenemangsspecialister på Evenses hjälper dig gärna att svara på alla dina frågor eftersom vi är tillgängliga 7 dagar i veckan. Dessutom kan du begära en offert utan förpliktelse genom att skicka in förfrågningsformuläret på webbplatsen eller ge oss ett mejl eller telefonsamtal.Vilken typ av musik spelar en harpist?

En harpist kan spela olika typer av musik, allt från klassisk musik till folkmusik och popmusik. Ofta har harpister en bred repertoar av musikstycken, men det är alltid bra att fråga vilka typer av musik harpisten kan spela.

Hur avgör jag vilket instrument som passar evenemanget?

Vilken typ av instrument du väljer beror på vilken typ av evenemang du anordnar och vilken atmosfär du vill skapa. Om du till exempel ska anordna ett formellt affärsmöte skiljer det sig vilka instrument som passar jämfört med vid ett mer festligt event. Vi hjälper gärna till och ger råd, allt vi behöver är en beskrivning av tillfället och gästerna.

Kan en instrumental musiker uppträda utomhus?

När du bokar en musiker till att uppträda utomhus bör du tänka på väder och miljö. Se till att musikern är skyddad från regn eller vind och att de kan förstärka ljudet om det behövs. Det kan också vara bra att ha en reservplan i händelse av dåligt väder. Särskilt på vintern kan de flesta musiker inte uppträda utomhus. Även vid fint väder kan skydd från sol och hettan behövas för musikerna.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via