Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Föreläsare Emanuel Nilsson
100% matchning

Föreläsare Emanuel Nilsson

Emanuel delar med sig om konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet.
Emanuel Nilsson föreläser om sina konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet för att han vill hjä...
Läs mer

5 (11 reccensioner)
18000 kr - 28800 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Föreläsare

Vill du hyra en föreläsare till ditt event, din mässa, konferens eller företagsfest? Våra föreläsare har olika stilar på sina presentationer, de kan låta som en ordförande eller som en värd. Kolla våra erbjudanden nedanför!

Din företagsfest, ditt event, din mässa eller ditt bröllop blir en succé med en av våra föreläsare. De har arbetat på marknaden många år och är vana att anpassa sig till atmosfären, samtidigt som de underhåller dina gäster.

Boka en föreläsare för ditt party eller evenemang

Nu kan du vara lite förvirrad av konceptet att boka en föreläsare. Att boka en föreläsare kan ta olika former. Detta kan variera från bokningsmaterial för att kunna ge en presentation som en projektor eller en laserpenna, till att boka en hel uppsättning inklusive en föreläsare för att stödja dig eller för att ge föreläsning helt själv.

Du kan gå i mycket olika riktningar när du bokar en föreläsare hos Evenses, vilket är mycket praktiskt, för vad som behövs för en framgångsrik föreläsare kan variera avsevärt, beroende på faktorer som miljön, den lyssnande publiken och naturligtvis ämnet. Till exempel kommer stilen och tonen för en föreläsning av en ny leksak för barn att vara helt annorlunda än vad som behövs för en föreläsning av siffrorna för det sista kvartalet för din chef och resten av styrelsen. På Evenses är vi mycket medvetna om detta och kan hjälpa dig att organisera mycket olika typer av föreläsningar.

Exempel på en föreläsning behöver inte enbart reserveras för företag eller mässor. Om ditt universitet vill ha en speciell gästtalare närvarande om ett hett ämne eller hålla ett inspirerande tal om deras liv, kan du se att boka genom Evenses. Föreställ dig en TEDS-TALK på din gymnasium eller universitet där en professionell idrottare, entreprenör eller känd person kommer att föreläsa om ett ämne.

Har du redan en uppfattning om vilken typ av föreläsning du vill ge, men du vet inte exakt hur du ska slutföra den? Du kan också komma till oss för det, för genom åren har vi hjälpt till att organisera hundratals föreläsningar. För vissa föreläsningar räcker det att boka en bra projektor med en matchande projektionsskärm av rätt storlek, medan andra föreläsningar, som i större rum, också kan kräva en laserpenna och en mikrofon. Oavsett vilket ämne som presenteras, varhelst presentationen äger rum och vad du än behöver, kan du vara säker på att vi kan hjälpa till.

Att boka en föreläsare till ditt evenemang behöver inte vara komplicerat, men med tanke på det varierade och omfattande utbudet i Sverige rekommenderas det att få hjälp av ett företag som har erfarenhet av sådana bokningar. På Evenses har vi ett brett utbud av alternativ för föreläsningar av alla slag och storlekar som vi redan har bokat för otaliga fester och evenemang, ofta till och med professionell vägledning. Vi gör gärna denna expertis och erfarenhet tillgänglig för dig så att du kan boka den perfekta föreläsaren för det evenemang som du ska anordna.

Du kan nå våra evenemangsspecialister sju dagar i veckan via offertformuläret på vår hemsida eller via e-post eller telefon. Om du först vill utforska dig själv kan du redan titta på alla tillgängliga alternativ med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom kommer vi att diskutera mer detaljerat vad vi menar med att boka en föreläsare och varför det kan vara en bra idé att anlita hjälp av proffs för att organisera den. På det här sättet börjar du söka efter vad du behöver förberett och redo att få en bokning slutförd.

Varför kan det vara en bra idé att boka en föreläsare?

För många människor kan det hända att det är lite ovanligt att boka en föreläsare, men det har många fördelar. Den värdefulla hjälpen från ett erfaret företag för att skapa föreläsning för att skapa en professionell image kan vara av mervärde för många olika tillfällen. För att ge dig en bättre uppfattning om varför det kan vara bra att boka en föreläsare listar vi några punkter nedan.

Du behöver inte hyra eller köpa all nödvändig utrustning separat

Visst vid mer omfattande föreläsningar eller presentationer för större grupper kan du behöva utrustning som inte redan ägs av ditt företag. Tänk till exempel på en stor projektor, en projiceringsskärm av tillräcklig storlek eller ett system med en mikrofon som ansluts trådlöst till en uppsättning högtalare. Det är ofta inte värt att köpa sådana saker om du inte ger föreläsningar regelbundet och att hyra enskilda föremål kan kosta både mycket tid och pengar. Alternativet är att boka en föreläsare genom Evenses, så att du kan hitta allt du behöver på ett ställe och du är säker på att allt passar ihop.

En professionell kan hjälpa dig med detaljerna i din föreläsning

Som vi skrev tidigare kan du också välja att inkludera en professionell föreläsare när du bokar en föreläsning. Detta har flera fördelar för dig som arrangör. För det första kan du överlämna hela föreläsningen till en underhållande och motiverande person. För det andra kan du också använda professionell vägledning för att hjälpa dig att hålla en föreläsning, till exempel för att styra datorn eller distribuera prover. För det tredje kan en professionell föreläsare titta på utformningen och planeringen av föreläsningen i förväg och ge sin åsikt i stort. På det sättet kan du ta med råd från en erfaren professionell till din föreläsning.

Genom att boka en föreläsare inklusive vägledning håller du händerna fria

I föregående punkt nämnde vi kort hur bokning av en föreläsning med vägledning ger dig chansen att engagera dig i andra saker. Som arrangör av en fest eller ett evenemang har du troligen mer ansvar än bara föreläsningen i fråga. Tänk till exempel på en monter av ditt företag när du är på en affärsmässa. Medan en professionell föreläsare presenterar företaget och dina produkter eller tjänster för intresserade kan du själv kontakta förbipasserande och hjälpa till att sortera alla frågor de har. Om det finns en bra interaktion mellan dig och det inhyrda stödet kan detta definitivt vara av mervärde.

Du kan också välja endast hjälp med inställningen

Tänk dig att du organiserar din partners 40-årsdag och att du har bjudit in cirka 80 personer för tillfället. Det är ganska självklart att, när en föreläsningen ges, att du tar saken i egna händer. Det betyder dock inte att bokning av en föreläsning inte kan vara användbar i sådana fall. För sådana mer storskaliga evenemang kan det vara ganska användbart att ha hela miljön inställd för föreläsningen av en professionell. På det sättet behöver du inte oroa dig för saker som att justera projektorn, ansluta mikrofonen och högtalarna och boka annan utrustning. Lämna bara till proffs som oss, så att du kan koncentrera dig på det viktigaste, nämligen att ge föreläsningen under din fest eller evenemang.

Vilka Evenses kan göra för dig?

Det är inte alls svårt att boka en föreläsning, absolut inte om du redan vet mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken typ av föreläsning som ska ges. Så det är verkligen användbart att ha en ganska klar uppfattning om det innan du börjar söka och boka en föreläsning. Inte alla inställningar för en presentation passar lika bra med den typ av fest eller evenemang som du ska anordna.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via