Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
alvaro-boeken-feest-festival.jpg
1/5
DJ Alvaro
DJ Alvaro
100% matchning

DJ Alvaro

House DJ Alvaro har spelat på de allra största scenerna i mer än sju år!
Alvaro, också känd som Jasper Helderman, har varit i EDM branschen i mer än sju år. Han upptäckte sin stora passion ...
Läs mer

4,5 (2 reccensioner)
Pris på förfrågan
Fedde Le Grand
100% matchning

Fedde Le Grand

Vill du fira något riktigt stort? Fedde Le Grand kan nu bokas via Evenses!
Fedde Le Grand är ett stort namn inom housemusik genren. Massvis med fans har deltagit på hans uppträdande runt på a...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
roog boeken feest.jpg
1/5
ROOG
ROOG
100% matchning

ROOG

ROOG gör ett stilfullt intryck på dina gäster med en mix av house, soulful house och techhouse
ROOG är en nederländsk DJ som har en stor fanbase som ett resultat av sin mix av house, soulful ...
Läs mer

5 (2 reccensioner)
Pris på förfrågan
dj-dyna-boeken.jpg
1/5
DJ Dyna
DJ Dyna
100% matchning

DJ Dyna

DJ Dyna är en av de mest allsidiga artisterna i Nederländerna. Alltid lyckat att boka honom.
DJ Dyna är en av de mest allsidiga artisterna i Nederländerna. Alltid en framgång att boka honom! ...
Läs mer

5 (3 reccensioner)
Pris på förfrågan
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

EDM DJ / House DJ / Club DJ / Electro DJ

Vill du hyra en EDM/house/club/electro DJ till ditt bröllop, födelsedag eller fest? Boka en av de bästa  EDM/house/club/electro DJ:s som finns. De kan framföra en riktig show på din företagsfest, födelsedag eller bröllop. Dessa EDM/house/club/electro DJ:s fixar ihop en otrolig DJ spellista som verkligen erbjuder fest för dig och dina gäster. Dessa DJ:s är med i DJ mag topp 100 som de bästa DJ:s. Vi tar hand om all DJ-utrustning, så du inte behöver oroa dig över något alls.

Vi har olika EDM/house/club och electro DJ:s, stora DJ-namn som "Martin Garrix" och "Fedde Le Grand". De erbjuder olika konserter och festivaluppträdanden runt om i världen. Funderar du på att hyra en av våra EDM/house/club/electro DJ:s? Fråga om alternativen här för att få hjälp. Du kan nå oss dygnet via telefon och mejl.

Det är vad vi menar när vi säger att EDM är ett mycket brett samlingsnamn och som passar dig som arrangör, för det betyder att genom att boka en EDM DJ eller ett EDM-tema kan du gå i många olika riktningar med den musikaliska tolkningen av din fest eller händelse. Dessutom kan du också välja olika former när det gäller att boka EDM.

Det kan till exempel vara så att du ska ordna en fest med ett EDM-tema, men att du inte riktigt känner för all planering och förberedelser som föregår det. I så fall kommer ett samarbete med en professionell och framför allt mycket erfaren partyplanerare som Evenses mycket bra. Från att ställa in och demontera extra scener och installera extra ljus- och ljudutrustning till att söka efter mat och boka live-akter, vi kan hjälpa dig med alla aspekter av ditt parti. Allt vi behöver veta är exakt vad du tänker på för evenemanget och hur du vill genomföra allt. När allt kommer omkring är det och förblir ditt party.

Å andra sidan kan det också vara så att du verkligen tycker om att planera och förbereda för festen. I så fall kan vi också ha ett stort mervärde för dina planer på Evenses. Som arrangör av en fest eller ett evenemang kan en hel del komma till dig samtidigt, särskilt om det gäller en större fest eller om det är första gången du själv organiserar något. Med Evenses har du möjlighet att lämna de saker som du inte känner för eller inte har tid till för oss, så att du har mer tid och energi för de saker som du inte kan eller inte vill överlämna. Kanske vet du till exempel att du vill höra EDM under festen, men du känner inte till några bra DJs som kan tillhandahålla detta, eller du misstänker att det finns behov av några extra högtalare på plats, men du har ingen idé var man kan få dem att hitta. Du kan lämna den typen av uppgifter och mycket mer till oss.

Att hyra en EDM DJ för ditt party eller evenemang behöver inte vara svårt, men med tanke på det varierande erbjudandet i Sverige, är det lämpligt att ringa in hjälp av en festarrangör som har erfarenhet av festplanering. Det ena EDM-temat är inte det andra. På Evenses har vi ett brett utbud av alternativ och live-handlingar som vi redan har bokat för otaliga fester och evenemang, inklusive välkända DJs, lysande dansgolv och gigantiska ljudsystem. Vi gör gärna den kompetensen och erfarenheten tillgänglig så att du kan boka den perfekta EDM-handlingen för det evenemang du ska anordna.

Du når våra bokare och underhållningsspecialister sju dagar i veckan, både via offertformuläret på vår webbplats och via e-post eller telefon. Om du vill ta en titt själv först kan du redan titta på alla EDM-alternativ och live-handlingar i vår portfölj med hjälp av sökmotorn på vår webbplats. Dessutom, för att hjälpa dig lite längre, kommer vi att lägga några allmänna egenskaper för en bra EDM DJ nedan, så att du vet vad du ska se upp för när du bokar en EDM-handling.

Några saker att tänka på när du bokar en House Dj

Särskilt med tanke på house musiks popularitet nuförtiden är chansen att du redan har sett en live spelning av house en eller flera gånger, och att du har en ganska bra uppfattning om vad som gör en house DJ bra. När du organiserar en fest eller ett evenemang handlar det emellertid inte bara om huruvida house-DJ är bra, utan också om den övergripande stilen för artisten och hans eller hennes uppsättningar passar vad du tänker på. Nedan har vi listat några saker att tänka på när du vill hyra en house DJ.

Flexibilitet

En av de bästa sakerna med att boka en liveakt, oavsett om det är en sångare, ett band eller en DJ, är att du som arrangör kan gå igenom setlistan med artisten. På det sättet kan du till exempel spela din väns favoritlåt eller stora hits förra året under festen. Dessutom får fester ofta också en speciell touch när house-DJ i fråga accepterar förfrågningar från gästerna närvarande under hans eller hennes set. När du bokar en house-handling är det därför klokt att kontrollera om artisten du gillar erbjuder denna form av flexibilitet.

Interaktion med publiken

Oavsett om det är en privat sommarfest i trädgården eller en enorm festival med tusentals besökare, beror framgången med ett husföreställning till stor del på hur artisten i fråga har en bra interaktion med den lyssnande publiken. Har DJ:n en bra känsla för publikens atmosfär? Bygger han eller hon scenerna enligt reaktionerna från publiken? Spelar han eller hon också ibland rollen som MC däremellan? Allt detta är aspekter av en liveframträdande som hjälper till att stämma stämningen vid din fest eller evenemang, så se till att ta reda på mer om detta innan du bokar en house-DJ.

Ytterligare element

När det gäller att boka en House-handling handlar det inte bara om själva handlingen.
Till exempel på Evenses kan du boka mycket mer än bara live house-handlingar, utan också otaliga ytterligare element för att göra showen ännu mer spektakulär. Tänk på professionella ljudsystem, imponerande videoskärmar, flammande lasershow, riktiga eldshower och stödjande live instrument. Naturligtvis beror allt på vad du tänker på för det evenemang du ska anordna, men vi rekommenderar definitivt att kontrollera om den house-handling du vill boka också fungerar med ytterligare element.

Erfarenhet

Slutligen spelar house-artistens upplevelse också en roll i sökning och bokning. En part är inte den andra. Om du till exempel letar efter en DJ för att uppträda vid ett bröllop, skulle det vara trevligt om artisten i fråga redan har någon påvisbar erfarenhet av att spela på bröllop. Detsamma gäller födelsedagar, företagsfester och i princip alla typer av evenemang.

Vad Evenses kan göra för dig

Speciellt för personer som aldrig har bokat house-handling tidigare kan en sådan bokning verka lite komplicerad. Men det är det inte, men det är i allmänhet smart att ringa in hjälp från en part som har erfarenhet av sådana bokningar i Sverige. På Evenses har vi tagit hand om hundratals bokningar av house-handlingar för mycket olika typer av evenemang under de senaste åren, och vi är glada att använda den erfarenheten för att hjälpa dig att hitta och boka det temat som passar ditt evenemang perfekt. Inte bara kan vi hjälpa dig att utforska de tillgängliga alternativen utan också hjälpa dig att avsluta ditt evenemang och förhandla med de DJs du väljer. På det sättet är du inte ensam och du kan också lita på expertisen hos våra bokare och underhållningsspecialister.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via