R&B

Vill ni boka R&B-artistertill er företagsfest, event eller firande? Underhållnings-agenturen Evenses erbjuder R&B-musiker som finns tillgängliga för er festival, bröllop eller fest. Läs mer

 

Planerar ni en härlig fest för era gäster? Eller söker efter en RnB DJ eller R&B-sångare för er festival? Med oss, kommer ni garanterat att få en rolig föreställning. R&B-artister har snabbt blivit väldigt populära.  R&B-musik är ursprungligen från Amerika, den amerikanska soulen och hip-hop musiken formade R&B-genren. Amerika är R&B-musikens hem. Den ses som popmusik med en modern twist.

Den här genren har blivit väldigt populär så snabbt att holländska artister också börjat framföra R&B  musik. Dave Roelvink använder till exempel R&B i sina mixer.

 

 Holländska moderna artister började också att mixa med den här musiken, som till exempel: Boef och Lil Kleine, och Ronnie Flex, som inte bara är sin megahit “Drank & Drugs, utan är också känd för sin R&B-hit med Jonna Fraser “Het is zo ver” på albumet “New 

 

 

Hyr R&B-artister för er festival, födelsedag eller event!

 

Vill ni boka en R&B-artist eller en DJ? Begär en offert av oss. Alla kostnader visas på offerten. På Evenses jobbar vi alltid med ett all-inclusive pris, vilket gör att ni aldrig får oönskade kostnader. Boka er R&B-artist nu och gör ert event till en härlig klubbkväll!

 

 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4