Örebro

Ska du organisera en fest, bröllop eller personalfest i Örebro och vill hyra underhållning?  Vill du boka dj, bröllopsband Då har du hamnat rätt. Som artistförmedlare hjälper vi dig gärna till att hitta rätt underhållning till ditt evenemang i Örebro!​ Läs mer

 

 

Vid Hjälmarens västra strand breder Sveriges sjunde största stad ut sig. Örebro är en historisk stad med ett rikt kultur och nöjesliv. Några sevärdheter man inte får missa är Örebros slott, Nikolaikyrkan, Wadköping, stadsparken.

 

 

Om du gillar att vara ute i naturen finns naturreservaten Oset och Rynningeviken. Det finns även möjlighet att bada Örebro ligger precis bis Hjälmaren och erbjuder massor av mad möjligheter.

 

 

Det finns även massor av årliga evenemang som inte får missas Örebro open art är en utställning som hålls varje år där konstnärer från hela världen ställer ut genom örebros gator och torg. Om du älskar musik är Örebro den perfekta platsen Live at Heart är en av Sveriges största musikfestivaler som pågår under tre. Det finns många talangfulla musiker från Örebro och många har vi nöjet att representera på vår hemsida.  

 

 

Alla våra artister och samarbetspartners är noga utvalda utifrån deras professionalism, höga kvalitet, entusiasm och stora erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Örebro garantera att de skapar en underbar upplevelse på ditt evenemang ,personalfest eller stora dag.

 

Så oavsett om du är intresserad av att boka coverband Örebro, dj i Örebro, fotograf i Örebro eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Örebro kan du vända dig till oss på Evenses.  

 

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Du kan kontakta oss alla vardag från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

 

 

 

 

 

 

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4