Karlstad

Ska du organisera en fest, bröllop eller personalfest i Karlstad och vill hyra underhållning? Som artistförmedlare hjälper vi dig gärna till att hitta rätt underhållning till ditt evenemang i Karlstad!

Karlstad är beläget vid Vänern norra strand. Det finns ett brett utbud av kulturliv i området och en mängd sevärdheter.

Det finns tre musikfestivaler i som man inte får missa. Den första är Putte i parken som är en gratisfestival som i år hålls 28-30 juni.

Den andra festivalen är Ung kultur möts (UKM). Det är en festival med en rad spännande händelser allt från akrobatik till musik framträdanden.

Den sista musikfestivalen vi tänkte nämna är Livekarusellen. Det är en musikturne som stannar i Karlstad där man får kolla på grymma unga musiker.

Det finns många fantastiska coverband, DJ’s, fotografer, akrobater och komiker som kommer från Karlstad. Vi har nöjet att representera några av dessa på vår hemsida.

Alla våra artister och samarbetspartners är noga utvalda utifrån deras professionalism, höga kvalitet, entusiasm och stora erfarenhet. På grund av detta kan vi som artistförmedlare i Karlstad garantera att de skapar en underbar upplevelse på ditt, evenemang, personalfest eller stora dag.

Så oavsett om du är intresserad av att boka coverband Karlstad, dj i Karlstad, fotograf i Karlstad eller inte har bestämt dig och bara letar livemusik i Karlstad kan du vända dig till oss på Evenses.

I Sverige har vårt team av evenemangsspecialister stor erfarenhet och de hjälper dig gärna med ditt evenemang, ceremoni eller födelsedagsfest. Har du några frågor? Du kan kontakta oss alla vardagar från 9-18. Vårt team hjälper dig gärna eller svarar på dina frågor.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.