Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Instrumentuthyrning

Hyr instrument för din bröllopsfest, födelsedag eller företags middag? Vid bokningsbyrån Evenses är du på rätt sätt för att hyra ett piano, flygel och andra instrument. Du kan hyra alla instrument från oss, både stränginstrument, vindinstrument, vingar och pianon. Piano och flygel är inställda på plats.

 

Vi har olika typer av pianon och vingar från olika märken, även från det kända pianot och flygelmärket Yamaha. Du kan välja mellan ett sortiment av pianon och grand pianon, till exempel ett tyst piano eller digital piano. Vingarna är olika. Du kan gå en kvart vinge, halvvinge eller hel vinge. Piano och flygel är kvalitativt mycket bra. Piano eller flygeln är inställd på plats, så du kan njuta av en bra prestanda av din pianist eller band. Om du vill kan du också boka en pianist med oss ​​som kan utföra uppträdandet på ett flygel eller piano. Att använda piano eller flygel under en prestation kommer säkert att gynna upplevelsen.

 

Har du blivit entusiastisk med att hyra ett piano eller flygel? Om det finns några frågor, ring eller maila hos en av våra anställda. Vi hjälper dig gärna. Vi är tillgängliga dygnet runt via telefon och e-post för att svara på dina frågor om att hyra ett piano eller flygel.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.