Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Bröllopsfilm
100% matchning

Bröllopsfilm

Fånga den viktigaste dagen i ditt liv med en videograf
Vi är ledande inom filmning av bröllop i Sverige. Vi använder den senaste tekniken vilket ger ett professionellt resultat - ni kommer va...
Läs mer

5 (9 reccensioner)
12950 kr - 20720 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Video gästbok

Vill du boka en video gästbok till din fest, evenemang eller bröllop? För ett bröllop (förutom musiken och bröllopstårtan) måste det finnas underhållning som är bokat efter ceremonin. Vill du ha en vacker och hållbart minne efter ditt bröllop? Detta kan göras genom att hyra en fotograf eller en polaroid fotograf. Du kan anställa musiker som sjunger festmusik för dig. Allt oftare bokas video-gästböcker från Evenses bokningskontor. Detta är digitala gästböcker, så du kan få en original gästbok för ditt bröllop, mottagning eller evenemang. Video-gästboken ger dig möjlighet att spara ditt unika tillfälle med en video.

Allt som behövs för leverans av video gästboken till din fest, bröllop eller jubileum tillhandahålls av vårt underhållnings-kontor vid bokningen. Vi skulle mer än gärna diskutera detaljerna med dig om video-gästboken, till exempel hur länge du vill att ditt evenemang ska spelas in som en video gästbok. Vi tar också hand om installationen av video-gästböckerna och den digitala leveransen av videon som görs. Dessa kan levereras i hela Sverige.

Boka en video gästbok till ditt bröllop, evenemang, fest eller mottagning

Du kan boka en video-gästbok här för olika babyshower, festivaler eller firmafester. Begär en kostnadsfri offertförslag. Mer information om hur man bokar en video-gästbok, som till exempel pris och detaljer för installationen, finns i följande erbjudande gällande just video-gästboken.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via