Vill du boka en urban / latin / top 40 DJ till din födelsedag, ditt jubileum, ditt bröllop eller din företagsfest? Evenses är här för dig om du vill boka en musiker. Evenses erbjuder ett stort sortiment av välkända urban-, latin- och top 40-DJ:s. Dessa spelar de bästa top 40-låtarna och spellistorna för att skapa en oförglömlig fest för dig och dina gäster. Du kan boka DJ:s som The Partysquad, DJ Dyna och Lady Bee. Partysquad är känd för sina top 40 hits "Ik ga hard" och "Rampeneren" tillsammans med Ali B och Yes - R. DJ Dyna och Lady Bee har fantastiska urbana och latinska spellistor.
Våra Urban / Latin / Top 40-DJ:s har varit populära och legat på 40-toplistan flera gånger.  De erbjuder även de bästa DJ-låtarna inom många genrer. De har rest runt på festivaler, företagsfester och bröllop. Vi hjälper dig gärna om du vill boka en av dessa kända  urban / latin / top 40-DJ:s.

Hyr en urban DJ/Latin DJ/top 40 DJ till ditt bröllop eller företagsfest

Vi på Evenses är glada om vi får hjälpa och vi kan även ge dig råd om du har svårt att välja en DJ. Har du några frågor om din bokning så är det bara att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna för att hitta den bästa underhållningen för dig. Du kan nå oss dygnet via telefon och via mejl.