Praktisk information vid bokning (FAQ)

Tack för att du bokat underhållning hos Evenses. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt, och vill därför informera dig om följande praktiska punkter:

Installation och byggtid

Ofta krävs tid för installation av teknik, uppbyggnad av scen och liknande. För band och större tekniska produktioner brukar detta ta ca 1-3 timmar. För mindre underhållning sker detta vanligtvis 30 minuter. All installation och uppbyggnad kommer självklart att ske i samråd med dig och din platsen där evenemanget ska genomföras.

Ljudkontroll

När du bokar en musikalisk underhållning är det viktigt att musikerna och/eller DJn får möjlighet att finjustera ljudinställningarna och ljudnivån. En ljudkontroll genomförs därför och detta är avgörande för att musikerna och/eller DJn ska kunna bibehålla den höga kvaliteten och prestandan. För DJs och solister kommer detta vanligtvis att genomföras ganska snabbt men var vänlig att observera att detta tar ca en timme för band. Vi rekommenderar därför inte att ni schemalägger middagar, tal och andra sociala aktiviteter i samma rum som ljudkontrollen sker.

Väntetid

Kräver ditt schema att installation och uppbyggnad sker innan evenemanget börjar. Inga problem! Vi kan alltid diskutera detta med våra leverantörer för att hitta den bästa lösningen för dig. Observera att om den bokade underhållningen måste anlända tidigare eller installation och uppbyggnad måste ske tidigare kan detta leda till extra kostnader eftersom artisterna måste infinna sig på platsen tidigare.

Erbjud artisterna en måltid

Om Evenses artister deltar i längre än 2 (två) timmar på ert evenemang kräver Evenses att ni tillhandahåller ett enkelt och näringsrikt mål till artisterna. Detta på grund av att artisterna ofta har restid, bygg/ljudkontroll, innan framträdandet påbörjas. Som ett resultat av detta har de i de flesta fall ingen möjlighet att tillhandahålla en måltid. Det är viktigt att måltiderna är hälsosamma och serveras i tid. Om det inte finns möjlighet att tillaga en måltid på plats, är det också möjligt att beställa något för artisterna. Vi föreslår INTE att ni serverar ohälsosam måltid som skräpmat.

Artisternas speltid

Våra band delar upp speltiden i set. Ett set består oftast av underhållning i ca 45 till 60 minuter, och detta set följs av en paus på ca 10-15 min där det är lämplig att spela pausmusik. Längden på seten och paustiden varierar från band till band, så för att veta den exakta längden kontakta din bokningsansvariga.

Förfrågan till artisterna

Om du vill att artisten/artisterna ska spela ett förfrågningsnummer kan du alltid ange det i förväg. Om låtarna inte finns i artistens permanenta repertoar är då möjligt för artisten att bredda repertoaren. I vissa fall kan en liten avgift krävas för detta. Med DJs är förfrågningsnummer inga problem, du kan skicka en förfrågningslista med upp till 100 låtar i förväg, vi kommer att se till att alla dina favorit låtar kommer med.

Direktkontakt med artisterna

Evenses tar hand om hela förberedelseprocessen för din bokning och kommer också att hålla kontakten med den bokade artisten i förhand. För dig finns det även möjlighet att diskutera dina önskemål direkt med artisten i förväg. Oftast sker detta en till två veckor i förväg.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via