Önskar du hyra ett piano till ditt företagsevent, födelsedagsfest, bröllop eller event? Då har du kommit till rätt plats hos oss på bokningsbyrån Evenses. Vi erbjuder flyglar, keyboard och klassiska pianon. De kan hyras för alla tillfällen. Pianon eller flygel är lämpliga för jazzmusik, soulmusik, popmusik, klassisk musik, opera m.m!

Det varma ljudet och det stiliga utseendet av ett piano kan tillhandahålas till dig oavsett tillfälle. Är det bara för det eleganta utseendet mitt i balsalen eller vill du att gästerna ska kunna gå upp och visa vad de kan. Pianot kan hyras oavset syfte för ditt evenemang. Om du inte redan har en bra pianist men saknar ett pianio, då behöver du inte leta längre. Den typ som vi främst levererar är ensvart Yamaha U1 eller en motsvarande typ. Att hyra ett piano inkluderar avstmning, transport och placering på bottenvåningen.

Förutom att hyra ett piano är det också möjligt att boka en pianist. Evenses pianister är professionella, representativa och personligen kontaktade av oss. På det här sättet har du visshet om pianistens kvalitet.

Kundens önskemål är viktiga. Det är därför vi erbjuder telefonkontakt på vardagar och under helgen. Om du har några frågor eller vill rapportera något om din bokning, tveka inte att kontakta Evenses. Vi hjälper dig gärna med att boka den perfekta underhållningen för ditt evenemang.