Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Hyr fotobås
100% matchning

Hyr fotobås

Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Att föreviga minnen är en ovärderlig del av varje evenemang, och vad kan vara bättre än att göra det på ett rolig...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
6700 kr - 10720 kr
Young Swedish Jazz Society
100% matchning

Young Swedish Jazz Society

Ett svängingt jazzband som passar utmärkt för bröllop, fest och företagsevent.
Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker från den svenska och danska musikscen...
Läs mer

4,7 (10 reccensioner)
15999 kr - 25600 kr
Bröllopsfotograf
100% matchning

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf som kan dokumentera er bröllopsdag på ett underbart sätt!
Bilder för att minnas den stora dagen Bröllopet är en av de mest betydelsefulla händelserna i en persons liv. Det ä...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
5995 kr - 9590 kr
Danny Saucedo
100% matchning

Danny Saucedo

Danny är en svensk popartist som slog igenom 2006 i TV programmet Idol.
Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom 2006 i tv programmet Idol där han blev d...
Läs mer

290000 kr - 464000 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Matbod

Boka en matbod till ditt event! Närmar sig din födelsedag och du vill göra något speciellt för de människor du ska bjuda in? Kanske organiserar du ett företagsevent i form av tävlingar, lanseringsfest, invigningsfest eller säsongsfest någonstans utanför centrum och behöver kunna förse med mat eller ge möjligheten till att kunna köpa mat? Eller kommer det årliga grannskapet och du vill kunna ge dina gäster något annat än det vanliga? I händelse av dessa scenarier och många fler är det bra idé att överväga en matbod till ditt event.

En matbod, ibland kallad en matkiosk eller food booth, är en tillfällig struktur som används för att laga mat med syftet att sälja den till allmänheten. Man hittar ofta matbås på platser där det finns många människor, till exempel mässor, parker, festivaler och under parader. Du kan också hitta ett matbås i närheten av stora stadioner under sportevenemang och konserter. Om du befinner dig på en plats som dessa finns det en god chans att du kommer att stöta på flera matbås.

När du tittar på matbås som du överväger för ditt evenemang kommer du snart att upptäcka att det finns så många val. Det säger sig självt att inte varje bod passar din fest du ska arrangera, så det är viktigt att du väljer ett matbås som kompletterar dina idéer.

Att boka en enda monter för ditt parti eller evenemang behöver inte vara svårt, men det är tillrådligt att ringa Evenses för hjälp eftersom våra specialister har erfarenhet inom sådana bokningar. På Evenses har vi ett omfattande utbud av matbås som vi redan har organiserat för otaliga fester och evenemang. Vi är glada över att göra den expertisen tillgänglig så att du kan boka den perfekta matställen för evenemanget som du kommer att organisera.

Vi antar att du kan bilda en god uppfattning om vad en matställning är och det finns goda chanser att du också har hört talas om en matbil. Om inte, kan du också se vårt urval av matbilar på vår webbplats. Nu kan du fråga dig själv vad som är skillnaden mellan en matbod och en foodtruck, eftersom båda representerar tillfälliga installationer för beredning och försäljning av mat. Det är sant, men det finns säkert vissa skillnader mellan dessa två former av catering, så listan nedan kan vara användbar för dig som arrangör när du arrangerar catering till ditt parti eller evenemang.

Storlek

Både foodtrucks och matbodar kan variera enormt i storlek, men i allmänhet erbjuder en matbod mer utrymme än en foodtruck. Logiskt sett erbjuder mer utrymme chansen att installera mer utrustning och lagra fler produkter, vilket leder till ett mer omfattande erbjudande för dina gäster. Vissa matbodar har till och med ett tillstånd för restaurering, vilket skulle innebära att genom att boka en matbod kan du skapa en tillfällig restaurang på ditt fest eller evenet.

Insida vs utsida

Även om du potentiellt skulle kunna sätta en lastbil inomhus så ser vi i slutändan matbilar främst utanför. Matbås är å andra sidan lämpliga både inomhus och utomhus, beroende på vilka produkter de serverar.

Genom att boka en matbod kan du lägga till något extra

En av de trevligaste sakerna med att boka en matbod är att du enkelt kan boka en monter som fungerar som ett komplement till catering. Tänk till exempel på ett bröllop som efter en läcker fem-rätters middag serveras kaffe hela natten från en bod som är specialiserad på nybryggt fräscht kaffe. Tack vare den stora variationen som finns inom området matbodar, kan du arbeta kreativt på detta sätt och ge ditt evenemang en original touch.

Lämna det till de professionella

Oavsett om du går för komplett catering med matbod eller en användning som en tillägg till huvudserveringen, kan du åtminstone anta att uppdraget är i professionella händer. Av den anledningen fungerar Evenses bara med ackrediterade matbås som vi vet kommer att fungera perfekt på din fest. Då är det minst en mindre oro för dig som arrangör.

Vad Evenses kan göra för dig

När du bokar en matbod är det tillräckligt att göra det till en lyckad fest. Evenses är rätt företag då vi har är aktiva i flera länder i Europa och har varit behjälpliga med event till hela världen världen när det kommer till evenemang och festplanering i flera år och har bokat otaliga olika matbodar under åren. Kontakta oss nu och låt oss hjälpa dig att få en fantastisk matupplevelse!Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om min fest inte kan genomföras på grund av Corona?

Vill du boka underhållning, men är osäker på om ditt festdatum kan genomföras? Hos oss kan du flytta din bokning kostnadsfritt när som helst om din fest inte kan genomföras på grund av statliga åtgärder. Vi erbjuder denna garanti helt gratis!

Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via