Kända musiker

Kända musiker för din fest, födelsedag eller bröllop? Genom eventbyrån Evenses kan du boka en känd svensk eller internationell musiker för varje event. Varje musiker hos Evenses kan bokas för varje helg och spela. En känd musiker fungerar till alla bröllopsfester och årsdagar. Läs mer

Vi rekommenderar

 

 

Vi erbjuder dig musiker i toppklass och som har legat på Spotifys topplistor. Våra kända musike spelar en mängd olika stilar för dig. Vilken musiker kan tänkas passa ditt event bäst? Om du vill ha festmusik kan du skicka en offrtförfrågan till våra musiker utan kostnad och utan bindning. Det är också möjligt att göra en kombinationsbokning med en av våra kända DJs och sångare.

 

 

För mer information om högtalaruthyrning, ljus- och ljuduthyrning och de bästa DJ-priserna, vänligen kontakta oss. 

 

 

Kända musiker för din fest, födelsedag eller festival

 

Vill du boka en musiker från den svenska eller europeiska toppen? Vi är alltid redo att ge dig råd om vilken musiker som passar för din fest mest. Du kan också begära en offert, som anger de totala kostnaderna. Evenses arbetar med ett helhetspris, så det finns aldrig oväntade kostnader efteråt. Boka en berömd musiker och upplev din händelse som en utekväll! Se vårt kompletta sortiment av kända musiker här.

Ange detaljerna nedan och få en offert utan skyldighet.
Krävs inte
  • Förfrågan är inte bindande
  • Med över 8000 utförda event
  • Kundbetyg på 9,4