Internationell affärsutvecklare till Evenses i Amsterdam (Internship)

Evenses Entertainment har en ledig position för:

Internationell affärsutvecklare till den svenska markanaden

 

Marknad: Sverige

Period: Helst 6 månader (minst 4 månader)

Språk: Svenska (modersmål) och engelska (måttlig)

Plats: Amsterdam, Nederländerna

Från: November 2019 (eller enl. överrenskommelse)
 

Evenses Entertainment är en underhållningsbokningsplattform som erbjuder över 1,000 olika underhållningsalternativ för offentliga evenemang, bröllop, fester och företagsevenemang. För närvarande befinner företaget sig i en internationell expansionsfas. Vi är verksamma i Nederländerna, Belgien, Tyskland och har precis påbörjat expansionen på den Svenska, Danska och Brittiska marknaden. Vi letar efter en entusiastisk, entreprenöriell och energisk svensk intern som får saker gjort effektivt.

 

Som intern jobbar du i ett ungt och entreprenöriellt team där du är nära involverad i den internationella expansionen på den svenska marknaden. Du får mycket frihet och personligt ansvar för följande uppgifter:

 

  • Fortsätt att etablera och expandera den svenska webbplatsen och operationen, vilket inkluderar: lägga till nya leverantörer, SEO sidor, bloggar och översättningar.
  • Arbeta med online marknadsföring (SEO / SEA) och sociala medier.
  • Överför information och promo-material till leverantörer och kunder.
  • Hitta nya leverantörer, kunder och upprätta ”smarta partnerskap"
  • Daglig support: hantera kundförhandlingar och support via telefon och e-post.
  • Hantera kundförfrågningar, bokningskontrakt och fakturor.
  • Bygga upp den svenska försäljningsstrategin, så att vi snabbt kan växa på den svenska marknaden.

 

Vi söker dig som:

Skriver och pratar flytande svenska, eller det språk som talas på marknaden som du är ansvarig för. Du gillar att anta utmaningen att etablera Evenses Entertainment i ett nytt land och på en ny marknad. Du är bra på att organisera, få saker gjort och kan tänka och agera som en entreprenör. Du ska studera på eftergymnasial nivå dvs. antingen master-, magister-, kandidatnivå eller via  folkhögskola. Företrädesvis studerar du helst inom marknadsföring, försäljning, kommunikation, eller inom handel och företagande ( industriellekonomi, företagsekonomi eller nationalekonomi). Du är kreativ, stresstålig, engagerad och inte ha en 9 till 5 mentalitet. Meriterande är om du har en viss anknytning till underhållningsindustrin. Matchar detta med din personlighet och kompetens? Då kanske du är den vi söker.

Vad Evenses erbjuder dig:

Du kommer jobba i ett ungt, entreprenöriellt och snabbväxande företag. För närvarande har vi 20 personer i vårt internationella team från Tyskland, Belgien, Nederländerna, Storbritannien, Sverige och Danmark. Du kommer att få mycket erfarenhet på nolltid och ansvarar för den svenska marknaden. Du jobbar i ett roligt team med gott om utrymme för personligt initiativ. Vårt team arbetar i ett stort kontorslandskap, så det finns alltid någon i teamet som hjälper dig och ger dig vägledning. Vårt kontor ligger i hjärtat av den historiska staden Amsterdam intill kanalen. Under din praktik kommer du att bli erbjuden Google-kursen: "Learn Online Marketing ".

Evenses har ett avtal med en hyresvärd där internationella interns kan bo till ett reducerat pris. Lägenheten delas med 2 andra interns (män och kvinnor delar de gemensamma ytorna). Lägenheten ligger i centrala Amsterdam med 15 min gångavstånd till kontoret. Denna praktik är betald.

 

Ansökan:

Skicka in ditt motivationsbrev och ditt CV till oss (på engelska) via post eller e-post:

E-post: [email protected]

eller

Post:

Evenses HR alt. Thomas Verheul

Oude Schans 85-4

1011 KW Amsterdam

 

Har du några frågor? Kontakta oss gärna via mail ([email protected]) eller ring +468 124 102 26. Fråga efter Thomas Verheul (VD och ansvarig för HR)