Internationell affärsutvecklare till Evenses i Amsterdam (Internship)

Evenses Entertainment har en ledig position för:

Internationell affärsutvecklare till den svenska markanaden

 

Marknad: Sverige

Period: Helst 6 månader (minst 4 månader)

Språk: Svenska (modersmål) och engelska (måttlig)

Plats: Amsterdam, Nederländerna

Från: November 2018
 

Evenses Entertainment är en underhållningsbokningsplattform som erbjuder över 1000 olika underhållningsalternativ för offentliga evenemang, bröllop, fester och företagsevenemang. För närvarande befinner företaget sig i en internationell expansionsfas. Vi är verksamma i Nederländerna, Belgien och Tyskland och håller på att starta upp den brittiska, svenska och danska marknaden. Vi letar efter en entusiastisk, entreprenöriell och energisk svensk intern som får saker gjorda.

 

Som intern jobbar du i ett ungt och entreprenöriellt team där du är nära involverad i den internationella expansionen på den svenska marknaden. Du får mycket frihet och personligt ansvar för följande uppgifter:

  • Fortsätt att etablera och expandera den svenska webbplatsen och operationen, vilket inkluderar: lägga till nya leverantörer, SEO sidor, bloggar och översättningar.
  • Arbeta med online marknadsföring (SEO / SEA) och sociala medier.
  • Överför information och promo-material till leverantörer och kunder.
  • Hitta nya leverantörer, kunder och upprätta ”smarta partnerskap"
  • Daglig support: hantera kundförhandlingar och support via telefon och e-post.
  • Hantera kundförfrågningar, bokningskontrakt och fakturor.
  • Bygga upp den svenska försäljningsstrategin, så att vi snabbt kan växa på den svenska marknaden.

 

Profil för den ideala kandidaten:

Du har svenska som modersmål och har inga problem med att kommunicera flytande på svenska både skriftligt och muntligt. Du gillar utmaningen att etablera den svenska webplatsen i ett nytt land och en ny marknad. Att rekommendera kunder, organisera evenemang och leverera en professionell service något som tilltalar dig. Du är en smart arrangör, kan få saker och ting gjorda och tänker som en entreprenör. För närvarande studerar du på master-, magister- eller kandidatnivå vid ett universitet. Företrädesvis studerar du marknadsföring, försäljning, kommunikation, industriellekonomi, företagsekonomi eller nationalekonomi. Du kan arbeta självständigt och har ett intresse för eller en koppling till underhållningsindustrin. Du är kreativ, stresstålig, engagerad och har inte en 9 till 5 mentalitet. Matchar detta med din personlighet och kompetens? Då kanske du är den vi söker.

 

 Vad Evenses erbjuder dig:

Du kommer jobba i ett ungt, entreprenöriellt och snabbväxande företag. För närvarande har vi 20 personer i vårt internationella team från Tyskland, Belgien, Nederländerna, Storbritannien, Sverige och Danmark. Du kommer att få mycket erfarenhet på nolltid och ansvarar för den svenska marknaden. Du jobbar i ett roligt team med gott om utrymme för personligt initiativ. Vårt team arbetar i ett stort kontor, så det finns alltid någon i teamet som hjälper dig och ger dig vägledning. Vårt kontor ligger i hjärtat av den historiska staden Amsterdam intill kanalen. Under din praktik kommer du att bli erbjuden Google-kursen: "Learn Online Marketing ".

Evenses har ett avtal med en hyresvärd där internationella interns kan bo till ett reducerat pris. Lägenheten delas med 2 andra interns (män och kvinnor delar de gemensamma ytorna). Lägenheten ligger i centrala Amsterdam med 15 min gångavstånd till kontoret. Denna praktik är betald.

 

Ansökan:

Skicka in ditt motivationsbrev och ditt CV till oss (på engelska) via post eller e-post:

E-post: [email protected]

eller

Post:

Evenses HR Attn Thomas Verheul

Oude Schans 85-4 1011 KW

Amsterdam

 

Har du några frågor? Kontakta oss gärna via mail ([email protected]) eller ring +468 124 102 26. Fråga efter Thomas Verheul (VD och ansvarig för HR)