Hur är det att jobba på Evenses

 

 

 

Hur funkar det på Evenses? Vi frågade ut kollegor och praktikanter

 

 

 

Hoodo Nora Yusuf (25)
Sales & Business Development

 

Vad har du för bakgrund?

Jag har en kandidatexamen i Medie-och kommunikationsvetenskap med inriktning på strategisk kommunikation från Uppsala universitet. Min kandidat täcker ämnen som filmvetenskap, webbdesign och socialpsykologi.  

 

Varför valde du Evenses?

Det fanns många områden jag ville utvecklas och lära mig mer i. Evenses är den perfekta platsen för det. Jag har väldigt mycket ansvar och har utvecklats oerhört mycket den tid jag har varit här.

 

Vad är dina uppgifter?

Mina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder hitta den underhållning de vill ha till sitt event. Jag är även ansvarig för vår marknadsföring och social medier  i den svenska marknaden.

 

Hur tycker du om atmosfären i företaget?

Jag tycker verkligen om atmosfären här. Alla kollegor är öppna och trevliga och vi gör massa aktiviteter tillsammans vilket skapar en grym sammanhållning.

 

Vad vill du ändra?

Jag tycket det är viktigt att reflektera över vad vi skulle kunna förbättra inom företaget.

 

Hur ser du framtiden för Evenses?

Jag tror att om vi fortsätter att jobba med det driv som finns i företaget kommer vi vara marknadsledande i de länder vi existerar i nu men även de länder vi väljer att expandera i.  

 

 

 

 

Tatjana Kedikow (25)
Event & Business Manager
 

Vad har du för bakgrund?

 

Jag har har en kandidat examen från Heinrich Heine University i Düsseldorf. Mitt huvudämne var ekonomi och täckte områden som företagsekonomi, marknadsföring och företagsledning.

Varför valde du Evenses?

Jag gjorde min praktik hos Evenses och tillslut tyckte jag verkligen om jobbet och laget så mycket att jag stannade efter examen. Jag var alltså med från start när Evenses  började expanderade till den tyska marknaden. Jag gillar den ständiga utmaningen och att hjälpa varje kund organisera en oförglömlig fest. Genom att ha personlig kontakt med kunder och artister möter du alltid nya spännande människor.

Vad har du för arbetsuppgifter?

 

Det faktum att tysklandslaget inte är så stort, har man möjlighet att delta i varje område. Min primära uppgift är att arbeta på våra kunders önskemål och att organisera lämpliga artister för deras respektive evenemang. Dessutom jobbar jag mycket med vår hemsida och deltar ansvaret för online marknadsföring och internationell affärsutveckling.

Hur tycker du om atmosfären i företaget?

Vi gillar att kalla oss "Evenses Family" och det passar. Du är varmt välkommen och varje ny idé är välkommen.

 

Vad skulle du vilja ändra? 

Vi bör definitivt försöka fortsätta jobba så hårt och ambitiöst på vårt resmål.

 

Hur ser du framtiden för Evenses?

Jag är säker på att Evenses på lång sikt  kommer kunna bli # 1 underhållningsbyrå i många europeiska länder.


Bas Geerlings (33)
Sales & Event Manager

 

Vad har du för bakgrund?

Jag tog min examen i socialpsykolog vid universitetet i Amsterdam. Det betyder att jag har studerat hur miljön påverkar människor. Jag har flera års erfarenhet av försäljning och ledning, rekrytering, nystart och online-utskrift.

 

Varför valde du Eveneses?

Huvudskälet är att det är ett relativt litet företag med stora ambitioner och möjligheter. Jag får mycket frihet att tänka på hur vi kan växa som en organisation. Goda idéer absorberas och implementeras omedelbart. Jag kan inte föreställa mig något bättre! Dessutom är det väldigt trevligt att arbeta i denna bransch. Det är fantastiskt att ha mycket kontakt med kreativa artister. Kunderna är också glada att prata med dig och du hjälper verkligen dem att organisera en fantastisk fest. Atmosfären i företaget är också mycket viktig. Vi jobbar här med en grupp relativt unga och ambitiösa människor. Det var en viktig förutsättning för mig och jag är glad att jag fann det på Evenses.

 

Vad är dina uppgifter?

Jag är ofta upptagen med kundkontakt. När kunder gör en förfrågan kommer jag att kontakta dem och diskutera vad deras önskemål är. Jag hittar rätt artist till deras event. Detta är något jag gör med ett flertal kunder vilket betyder att man borde var duktig på att ha många bollar i luften. Jag är också inblandad i marknadsföring på nätet. Fokus här är att få så många potentiella kunder som möjligt in på hemsidan och att se till att de också gör en förfrågan till oss. Jag är även ansvarig för en del av laget. När allt kommer omkring handlar det om att utveckla idéer och implementera idéer så att vi växer som företag.

 

Hur tycker du om atmosfären i företaget?

Stämningen är mycket positiv och informell. Alla gillar att jobba här vilket gör jobbet väldigt trevligt.

 

Vad vill du ändra?

Vi har stora ambitioner som kräver mycket arbete för att verkligen uppnå det. Alla arbetar hårt och är inte rädda för att lägga till extra. För mig kan det dock gå ett steg längre.

 

 

Hur ser du framtiden för Evenses?

På relativt kort sikt ser jag Evenses som den tydliga ledaren i Nederländerna och Belgien. På sikt ser jag Evenses som en seriös spelare i andra europeiska länder.

 


Sander van der Meer (42)
Sales & Event Manager

 

Vad har du för bakgrund?

Jag började jobba inom socialt arbete, där jag arbetade i olika positioner i statliga och handelsföretag. Därefter arbetade jag i flera år som professionell musiker och bokningsagent för band. Jag var ansvarig för showerna och turnen runt om i världen.

 

 

Varför valde du Evenses?

Jag ville använda mina erfarenheter, kunskaper och färdigheter i underhållningsbranschen efter mina år som musiker. Evenses visade sig vara det perfekta företaget för det. Vad som också lockade mig till Evenses var det super roliga laget, entusiasmen och den kreativa entreprenörsdriften.

 

Vad är dina uppgifter?

Mitt arbete består av ett antal grundläggande uppgifter, med mycket av försäljningen och kundtjänsten. Jag ser också till att den bokade underhållningen är korrekt och jag är också inblandad i utvecklingen och försäljningen på den tyska marknaden.

 

Hur tycker du om atmosfären i företaget?

Vid Evenses finns en mycket trevlig och öppen kollegial atmosfär, där alla tycker om att ta med idéer och utveckla idéer. Eftersom vi är en relativt liten klubb av människor, gör vi det verkligen tillsammans.

 

Vad vill du ändra?

Denna fråga är svår att svara, jag tror att vi alltid ska vara självförsörjande och kritiska när vi tittar på företaget och försöker att fortsätta utvecklas, förbättra och anpassa sig.

 

Hur ser du framtiden för Evenses?
 

Jag tror och hoppas att vi kommer att bli det absoluta nummer ett och "go to place" för alla typer av underhållning, med flera olika europeiska länder där vi kan erbjuda våra tjänster.