Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Bröllopsplanerare
100% matchning

Bröllopsplanerare

Vi tar hand om ditt bröllop 'in i den minsta detalj' av bröllopsplaneraren från Evenses.
Att planera ett bröllop är inte den lättaste uppgiften. Ett bröllop är inte en vardag, det är en av de...
Läs mer

4,7 (3 recensioner)
4095 kr - 6550 kr
Trubadur Mikael
100% matchning

Trubadur Mikael

Oförglömligt event med Trubadur Mikael!
Letar du efter det där lilla extra för att förgylla ditt evenemang? Då behöver du inte leta längre än Trubadur Mikael, en erfaren trubadur som har fört...
Läs mer

Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Evenemang

Planering av ditt evenemang

Kommer din partner att fylla fyrtio år om några månader och vill du överraska honom eller henne med en fantastisk födelsedagsfest för att fira denna milstolpe tillsammans med familj och vänner? Ska din äldsta son ta examen nästa sommar och planerar du att sätta honom i rampljuset efteråt med en fest för honom och alla hans vänner? Eller har du blivit ombedd att ordna ett evenmang som tillexempel den årliga festen på kontoret med några kollegor i år och letar fortfarande efter sätt att få detta att hända på ett originellt sätt? Oavsett vilket tillfälle det gäller och vilka planer du har för det, skulle det inte underlätta att ta expertishjälp för planering av ditt evenemang?

påsk evenemang boka hyr.jpg

Innan vi går vidare med vad vi kan göra för dig och ditt evenemang, och hur vi kan skapa mervärde, ska vi kort förklara vad vi menar med att boka ett evenemang. Med evenemang menar vi först och främst en händelse, t.ex. ett bröllop, en födelsedag eller en festival, som organiseras av en eller flera personer. När vi bokar ett evenemang menar vi att arrangören kan välja att organisera vissa delar av evenemanget eller till och med hela evenemanget med vår hjälp.

Tänk dig till exempel att du förbereder din systers bröllop och fortfarande är lite förvirrad över den musikaliska underhållningen. På Evenses har vi en omfattande portfölj av sångare, DJ:s och andra artister som kan underhålla dina gäster med vackra liveshower. Du kan också tänka dig att vara en del av organisationskommittén för den lokala byfestivalen, för att nämna några exempel. Även här kan vi till exempel hjälpa dig med att sätta upp scener, ordna olika food trucks och matstånd och boka alla typer av underhållning. Kort sagt, oavsett vilket evenemang du organiserar kan vi hjälpa dig att ge det lilla extra.

I det avseendet spelar det ingen roll för oss hur stort evenemanget är. Det spelar ingen roll om du plnerar ett mer intimt evenemang där det är en privat middag för några vänner där du vill fixa huvudrätten eller om det är fråga om en festival där 6000 personer kommer att delta. Vår prioritet är att ta reda på vilken typ av evenemang du vill organisera, vad du har i åtanke och på vilka områden du vill ha stöd, där kommer vi in för att skräddarsy ett perfekt evenemang för just dig.

Det behöver inte vara särskilt svårt att organisera ett evenemang för ditt planerade tillfället. Vi råder dock att med tanke på det breda utbudet av alternativ för evenemang i Sverige är det dock lämpligt att söka hjälp från en part som har erfarenhet av sådana bokningar. På Evenses har vi en omfattande portfölj av pålitliga tjänsteleverantörer och liveakter som vi har samarbetat med vid otaliga fester och evenemang. Vi ställer gärna vår expertis och erfarenhet till ditt förfogande så att du kan skapa exakt det evenemang du vill ha.

Om du först vill utforska de olika alternativen själv kan du börja med vår webbplats https://www.evenses.se/. Där kan du använda sökmotorn för att göra lite efterforskningar. Utifrån bland annat evenemangstyp och tillgänglig budget kan du snabbt hitta de bästa alternativen. Våra bokare och underhållningsspecialister är dessutom tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på dina frågor om bokning av ett evenemang. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelser, eller genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa. Med Evenses kan du vara säker på att vi samarbetar med dig för att boka ett evenemang som passar perfekt till dina idéer för evenemanget.

Några praktiska tips för att hålla dig inom din budget

Om du någonsin har organiserat ett evenemang själv vet du att budgeten har en stor inverkan på vad du kan göra för event. Vi på Evenses är väl medvetna om det, och därför erbjuder vi alternativ för många olika evenemang och budgeter. Eftersom det är viktigt att undvika att överskrida budgeten tycker vi att det är bra att lista några sätt att hålla sig inom den.

Värdet av partners och sponsorer

Beroende på vilken typ av evenemang du planerar kan du kanske hitta partners eller sponsorer som är villiga att hjälpa till ekonomiskt. Anordnar du till exempel en konferens för framtida masterstudenter? Kanske finns det en skola som vill samarbeta med ditt evenemang eller ett företag som vill sponsra dryckerna. Eller har evenemanget i fråga ett stort behov av marknadsföring för att sälja biljetter? Kanske kan du spara på designkostnaderna genom att göra det till ett projekt för designstudenter från en lokal skola. Tanken är att minska dina egna kostnader genom samarbeten, men se till att de samarbetspartners och sponsorer som du överväger passar bra för evenemanget.

En intressant gästtalare utan att betala för det

Precis som att hitta partners och sponsorer är det inte alltid lätt att hitta gratis gästtalare, men det är värt besväret. Det är möjligt att en gästföreläsare accepterar att hålla ett föredrag på ditt evenemang gratis, men då måste du erbjuda något i gengäld, t.ex. resekostnader eller chansen att öka kännedomen om deras eget namn eller varumärke inom just deras målgrupp. Detta är ett bra sätt att skapa lite aktivitet på evenemanget utan att behöva lägga halva budgeten på det.

En kostnadsfri webbplats

På 1990-talet kunde priset för en vacker och funktionell webbplats vara oöverkomligt, men numera finns det så många sätt att skapa en webbplats och priserna är mycket lägre, särskilt om du vet var du ska leta. Ibland är det till och med möjligt att lägga upp en webbplats på nätet gratis. Med designplattformar som Wix och Wordpress kan du till exempel utforma en enkel men effektiv webbplats för ditt evenemang. Om du inte har erfarenhet eller lust att skapa en sådan webbplats själv kan du be en IT-student eller en frilansare att göra det åt dig mot en liten avgift.

Använd sociala medier

Oavsett vilket evenemang du organiserar, tänk på att skapa en närvaro i sociala medier. För en lunch med vänner behöver du naturligtvis inte mycket mer än en Whatsapp-grupp eller en Facebook-grupp för att komma överens om detaljerna, men inte om du vill organisera till exempel en festival nästa sommar. Du kan försöka öka medvetenheten om evenemanget organiskt eller investera i reklam i sociala medier. Om du väljer det sistnämnda rekommenderar vi att du tar hjälp av en specialist på området. I vilket fall som helst är det troligt att reklamkostnaderna fortfarande är mycket lägre än om du bara marknadsför evenemanget offline.

Vad Evenses kan göra för dig

Som vi skrev tidigare har du som arrangör många valmöjligheter när du bokar och planerar ett evenemang. På Evenses har vi ett brett utbud av professionella leverantörer som kan bokas för alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang.

Vi kan tillexempel samarbeta med dig för att boka ett evenemang som innehåller olika typer av underhållning, till exempel ett live DJ-set eller en visuell show av en VJ. Det gör festen eller evenemanget ännu mer spektakulärt. Oavsett om du vill sätta en originell prägel på den kommande grannskapsfesten eller om du letar efter unik underhållning för en kväll med kollegor på den årliga kontorsfesten, är det sällan en dålig idé att boka expertishjälp för ett evenemang. För att ge ditt evenemang en personlig prägel kan vi anpassa många aspekter av det, till exempel servitörernas kostym, menyerna i din egen cocktailbar eller setlistan för jazzsångaren du bokat.

Organiserar du evenemang? När du ordnar ett evenemang är det viktigt att du erbjuder rätt underhållning, i enlighet med dina och gästernas önskemål. På Evenses vill vi tänka tillsammans med dig och hjälpa dig att fylla ut ditt evenemang.

För att organisera ett lyckat evenemang är platsen viktig. Finns det tillräckligt med plats för alla dina gäster? Finns det en trevlig atmosfär? En lämplig underhållning spelar också en stor roll. Om du letar efter en lämplig musikalisk tolkning eller annan underhållning, t.ex. för ett företagsevenemang eller en festival, har vi ett stort urval av olika allround DJ:s, foto- och videomöjligheter, shower och coverband. När du anlitar ett band för ditt evenemang finns det många alternativ när det gäller genrer och kompositioner. Om du vill ha råd om detta kan du alltid kontakta oss. Evenses erbjuder olika möjligheter till underhållning för dina evenemang. Förutom musiker erbjuder vi även dansgolv, fotoboth, trollkar, kända artister, och många andra alternativ. Vi vill att ditt bröllop eller din födelsedagsfest ska bli oförglömlig och därför gör vi allt för att organisationen av ditt evenemang eller din fest ska gå smidigt.

Kolla in möjligheterna att boka en akt eller artist för ditt bröllop, företagsevenemang eller festival. Kontakta gärna vår personal för mer information om hur du bokar underhållning för dina evenemang. Även när du vill anlita kända artister.

 • Vi kontrollerar i evenemangskalendern om artisten är tillgänglig för ditt evenemang
  .


Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via