Sortera efter: Relevans
Sortera efter: Relevans
Eventarrangörer
100% matchning

Eventarrangörer

Festarrangör kan bokas för att se till att din fest går smidigt för att kunna slappna av
En festarrangrör från Evenses är den ultimata lösningen för att undgå en stressad fest.  Även om det a...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
2995 kr - 4790 kr
Bröllopsplanerare
100% matchning

Bröllopsplanerare

Vi tar hand om ditt bröllop 'in i den minsta detalj' av bröllopsplaneraren från Evenses.
Att planera ett bröllop är inte den lättaste uppgiften. Ett bröllop är inte en vardag, det är en av de...
Läs mer

4,7 (3 reccensioner)
4095 kr - 6550 kr
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Evenemang

Planering av ditt evenemang

Kommer din partner att fylla fyrtio år om några månader och vill du överraska honom eller henne med en fantastisk födelsedagsfest för att fira denna milstolpe tillsammans med familj och vänner? Ska din äldsta son ta examen nästa sommar och planerar du att sätta honom i rampljuset efteråt med en fest för honom och alla hans vänner? Eller har du blivit ombedd att ordna ett evenmang som tillexempel den årliga festen på kontoret med några kollegor i år och letar fortfarande efter sätt att få detta att hända på ett originellt sätt? Oavsett vilket tillfälle det gäller och vilka planer du har för det, skulle det inte underlätta att ta expertishjälp för planering av ditt evenemang?

påsk evenemang boka hyr.jpg

Innan vi går vidare med vad vi kan göra för dig och ditt evenemang, och hur vi kan skapa mervärde, ska vi kort förklara vad vi menar med att boka ett evenemang. Med evenemang menar vi först och främst en händelse, t.ex. ett bröllop, en födelsedag eller en festival, som organiseras av en eller flera personer. När vi bokar ett evenemang menar vi att arrangören kan välja att organisera vissa delar av evenemanget eller till och med hela evenemanget med vår hjälp.

Tänk dig till exempel att du förbereder din systers bröllop och fortfarande är lite förvirrad över den musikaliska underhållningen. På Evenses har vi en omfattande portfölj av sångare, DJ:s och andra artister som kan underhålla dina gäster med vackra liveshower. Du kan också tänka dig att vara en del av organisationskommittén för den lokala byfestivalen, för att nämna några exempel. Även här kan vi till exempel hjälpa dig med att sätta upp scener, ordna olika food trucks och matstånd och boka alla typer av underhållning. Kort sagt, oavsett vilket evenemang du organiserar kan vi hjälpa dig att ge det lilla extra.

I det avseendet spelar det ingen roll för oss hur stort evenemanget är. Det spelar ingen roll om du plnerar ett mer intimt evenemang där det är en privat middag för några vänner där du vill fixa huvudrätten eller om det är fråga om en festival där 6000 personer kommer att delta. Vår prioritet är att ta reda på vilken typ av evenemang du vill organisera, vad du har i åtanke och på vilka områden du vill ha stöd, där kommer vi in för att skräddarsy ett perfekt evenemang för just dig.

Det behöver inte vara särskilt svårt att organisera ett evenemang för ditt planerade tillfället. Vi råder dock att med tanke på det breda utbudet av alternativ för evenemang i Sverige är det dock lämpligt att söka hjälp från en part som har erfarenhet av sådana bokningar. På Evenses har vi en omfattande portfölj av pålitliga tjänsteleverantörer och liveakter som vi har samarbetat med vid otaliga fester och evenemang. Vi ställer gärna vår expertis och erfarenhet till ditt förfogande så att du kan skapa exakt det evenemang du vill ha.

Om du först vill utforska de olika alternativen själv kan du börja med vår webbplats https://www.evenses.se/. Där kan du använda sökmotorn för att göra lite efterforskningar. Utifrån bland annat evenemangstyp och tillgänglig budget kan du snabbt hitta de bästa alternativen. Våra bokare och underhållningsspecialister är dessutom tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på dina frågor om bokning av ett evenemang. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelser, eller genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa. Med Evenses kan du vara säker på att vi samarbetar med dig för att boka ett evenemang som passar perfekt till dina idéer för evenemanget.

Några praktiska tips för att hålla dig inom din budget

Om du någonsin har organiserat ett evenemang själv vet du att budgeten har en stor inverkan på vad du kan göra för event. Vi på Evenses är väl medvetna om det, och därför erbjuder vi alternativ för många olika evenemang och budgeter. Eftersom det är viktigt att undvika att överskrida budgeten tycker vi att det är bra att lista några sätt att hålla sig inom den.

Värdet av partners och sponsorer

Beroende på vilken typ av evenemang du planerar kan du kanske hitta partners eller sponsorer som är villiga att hjälpa till ekonomiskt. Anordnar du till exempel en konferens för framtida masterstudenter? Kanske finns det en skola som vill samarbeta med ditt evenemang eller ett företag som vill sponsra dryckerna. Eller har evenemanget i fråga ett stort behov av marknadsföring för att sälja biljetter? Kanske kan du spara på designkostnaderna genom att göra det till ett projekt för designstudenter från en lokal skola. Tanken är att minska dina egna kostnader genom samarbeten, men se till att de samarbetspartners och sponsorer som du överväger passar bra för evenemanget.

En intressant gästtalare utan att betala för det

Precis som att hitta partners och sponsorer är det inte alltid lätt att hitta gratis gästtalare, men det är värt besväret. Det är möjligt att en gästföreläsare accepterar att hålla ett föredrag på ditt evenemang gratis, men då måste du erbjuda något i gengäld, t.ex. resekostnader eller chansen att öka kännedomen om deras eget namn eller varumärke inom just deras målgrupp. Detta är ett bra sätt att skapa lite aktivitet på evenemanget utan att behöva lägga halva budgeten på det.

En kostnadsfri webbplats

På 1990-talet kunde priset för en vacker och funktionell webbplats vara oöverkomligt, men numera finns det så många sätt att skapa en webbplats och priserna är mycket lägre, särskilt om du vet var du ska leta. Ibland är det till och med möjligt att lägga upp en webbplats på nätet gratis. Med designplattformar som Wix och Wordpress kan du till exempel utforma en enkel men effektiv webbplats för ditt evenemang. Om du inte har erfarenhet eller lust att skapa en sådan webbplats själv kan du be en IT-student eller en frilansare att göra det åt dig mot en liten avgift.

Använd sociala medier

Oavsett vilket evenemang du organiserar, tänk på att skapa en närvaro i sociala medier. För en lunch med vänner behöver du naturligtvis inte mycket mer än en Whatsapp-grupp eller en Facebook-grupp för att komma överens om detaljerna, men inte om du vill organisera till exempel en festival nästa sommar. Du kan försöka öka medvetenheten om evenemanget organiskt eller investera i reklam i sociala medier. Om du väljer det sistnämnda rekommenderar vi att du tar hjälp av en specialist på området. I vilket fall som helst är det troligt att reklamkostnaderna fortfarande är mycket lägre än om du bara marknadsför evenemanget offline.

Vad Evenses kan göra för dig

Som vi skrev tidigare har du som arrangör många valmöjligheter när du bokar och planerar ett evenemang. På Evenses har vi ett brett utbud av professionella leverantörer som kan bokas för alla typer av fester och evenemang, från födelsedagar och bröllop till festivaler och företagsevenemang.

Vi kan tillexempel samarbeta med dig för att boka ett evenemang som innehåller olika typer av underhållning, till exempel ett live DJ-set eller en visuell show av en VJ. Det gör festen eller evenemanget ännu mer spektakulärt. Oavsett om du vill sätta en originell prägel på den kommande grannskapsfesten eller om du letar efter unik underhållning för en kväll med kollegor på den årliga kontorsfesten, är det sällan en dålig idé att boka expertishjälp för ett evenemang. För att ge ditt evenemang en personlig prägel kan vi anpassa många aspekter av det, till exempel servitörernas kostym, menyerna i din egen cocktailbar eller setlistan för jazzsångaren du bokat.

Organiserar du evenemang? När du ordnar ett evenemang är det viktigt att du erbjuder rätt underhållning, i enlighet med dina och gästernas önskemål. På Evenses vill vi tänka tillsammans med dig och hjälpa dig att fylla ut ditt evenemang.

För att organisera ett lyckat evenemang är platsen viktig. Finns det tillräckligt med plats för alla dina gäster? Finns det en trevlig atmosfär? En lämplig underhållning spelar också en stor roll. Om du letar efter en lämplig musikalisk tolkning eller annan underhållning, t.ex. för ett företagsevenemang eller en festival, har vi ett stort urval av olika allround DJ:s, foto- och videomöjligheter, shower och coverband. När du anlitar ett band för ditt evenemang finns det många alternativ när det gäller genrer och kompositioner. Om du vill ha råd om detta kan du alltid kontakta oss. Evenses erbjuder olika möjligheter till underhållning för dina evenemang. Förutom musiker erbjuder vi även dansgolv, fotoboth, trollkar, kända artister, och många andra alternativ. Vi vill att ditt bröllop eller din födelsedagsfest ska bli oförglömlig och därför gör vi allt för att organisationen av ditt evenemang eller din fest ska gå smidigt.

Kolla in möjligheterna att boka en akt eller artist för ditt bröllop, företagsevenemang eller festival. Kontakta gärna vår personal för mer information om hur du bokar underhållning för dina evenemang. Även när du vill anlita kända artister.

  • Vi kontrollerar i evenemangskalendern om artisten är tillgänglig för ditt evenemang
    .
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via