DJ & violinist

Skulle du vilja boka en DJ med en violin till din bröllopsfest, födelsedagsfest eller jobbfest? Hos Evenses kan du boka en liveviolinist tillsammans med en DJ. Violinisten kommer spela olika låtar med en DJ under 3 timmar; violinmusik skapar fantastisk musik när de kombineras med en DJ. Av erfarenhet vet vi att livemusik alltid är uppskattat, speciellt kombinerat med en DJ. Flexibiliteten som en DJ har passar bra med livemusik. Violinisten har god erfarenhet och är också flexibel. Med support av DJ:n så kommer vår violinist skapa en fantastisk fest, oavsett evenemang. Förutom en DJ, så kan våra violinister också bokas i olika grupper, som en solist eller en klassisk ensemble.

Evenses DJ:s kan uppträda i olika duetter. Du kan hyra en DJ  med violinist, DJ med saxofonist, en DJ med sång, en DJ med slagverk eller en DJ med trumpetspelare. Alla kombinationer garanterar en riktigt härlig upplevelse.

Boka en DJ och en violin till din företagsfest, event eller temafest

Kan du redan föruställa dig DJ och violinisten när de uppträder? I så fall kan du be om ett gratis kostnadsförslag. Har du några frågor om att hyra DJ med violinist? Då är det bara att ringa eller mejla oss. Vi vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Vi finns här för att hjälpa dig, sju dagar i veckan.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via