Hyr en video gästbok

Vill du boka en video gästbok till din fest, evenemang eller bröllop? För ett bröllop (förutom musiken och bröllopstårtan) måste det finnas underhållning som är bokat efter ceremonin. Vill du ha en vacker och hållbart minne efter ditt bröllop? Detta kan göras genom att hyra en fotograf eller en polaroid fotograf. Du kan anställa musiker som sjunger festmusik för dig. Allt oftare bokas video-gästböcker från Evenses bokningskontor. Detta är digitala gästböcker, så du kan få en original gästbok för ditt bröllop, mottagning eller evenemang. Video-gästboken ger dig möjlighet att spara ditt unika tillfälle med en video.

 

Allt som behövs för leverans av video gästboken till din fest, bröllop eller jubileum tillhandahålls av vårt underhållnings-kontor vid bokningen. Vi skulle mer än gärna diskutera detaljerna med dig om video-gästboken, till exempel hur länge du vill att ditt evenemang ska spelas in som en video gästbok. Vi tar också hand om installationen av video-gästböckerna och den digitala leveransen av videon som görs. Dessa kan levereras i hela Sverige.

 

Boka en video gästbok till ditt bröllop, evenemang, fest eller mottagning

 

Du kan boka en video-gästbok här för olika babyshower, festivaler eller firmafester. Begär en kostnadsfri offertförslag. Mer information om hur man bokar en video-gästbok, som till exempel pris och detaljer för installationen, finns i följande erbjudande gällande just video-gästboken.

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

fotob%C3%A5s till ditt br%C3%B6llop%2B f%C3%B6retagsevent%2Bfest
Hyr fotobås
Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Från:
6700,-Pris på förfrågana
bedrijfsfeest fotoreportage boekingen
Företagsfotograf
Vackra fotografier av eventet, eller företagsfesten fotograferat av en professionell fotograf.
Från:
5950,-Pris på förfrågana