Boka underhållning till din stadsfest

Skulle du vilja organisera en stadsfest eller en gatufest på din gata eller i ditt kvarter? Låta barnen vara på gatan, ha en trevlig dag, träffa folk på din gata eller ha en social dag med folk från närområdet?

Är du medlem av festkommittén i din by och ska organisera ett födelsedagsparty på torget? Då är Evenses rätt ställe att gå till. Vi har ett stort utbud av nummer, komiker, välkända artister, band eller en bra DJs som du kan hyra för att göra ditt party till något alldeles extra.

Letar du efter något spektakulärt som: en eldshow, dansshow, trollkarleller andra typer av underhållning? Det kan vi ordna på nöjesagenturen Evenses. Vi har också ljussatta dansgolv, fotoautomater, cocktailbareroch olika typer av food trucks. Alla shower är personligt utvalda av oss, baserade på deras proffsighet, kvalité och stil. För att göra din stadsfest eller festival till något alldeles speciellt kan du alltid vända dig till Evenses. Nöjesagenturen Evenses är en specialist när det kommer till underhållning!

Organisera en byfest: hyra ett band, DJ eller välkänd artist.

Är du intresserad eller vill du ha mer information om vad vi kan erbjuda? Tveka inte med att kontakta oss. Vi gör allt för att uppfylla dina önskningar. På Evenses Entertainmentär du på rätt ställe för att boka nummer till din stadsfest.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via