Hyr ett champagnetorn

Vill du hyra ett champagnetorn? Evenses Entertainment erbjuder de vackraste champagnetornen. Du kan inte vara utan ett champagnetorn på din företagsfest, jubileum eller firande. Vi erbjuder olika former och storlekar som passar just din plats. Dessa kan fyllas med bland annat Champagne, Prosecco och Cava. Så du har bjudit in 80 personer för din firmafest? Inga problem; Vi har olika storlekar - allt från ett jubileum med hela 200 personer i din släkt eller en firmafest på 1000 personer. Allt du kan tänka dig är möjligt. Vad du än har i tanke, så det är bara att fråga!

 

Hyr ett champagnetorn inför din fest, bröllop eller evenemang

Detta champagnetorn ger dig fyra timmar underhållning. Det är ett lyxigt torn med atmosfäriska LED-lampor. Tornet kommer som standard med lämpligt klädda damer och/eller herrar som delar ut och hjälper till med dryckerna. Installationen ingår, så du behöver inte oroa dig för det. Vi är gärna till tjänst för dig genom att erbjuda ett champagnetorn för ditt evenemang. För priser, offerter och mer information så är det bara kontakta oss!

Vill du hyra champagnetorn till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra champagnetorn nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.