Festival

En festival med DJs, band, sångare, soloartister och till och med orkestrar. Allt finns tillgängligt på nöjesföretaget Evenses. Håller du på och organiserar en festival eller vill du boka ett nummer för en festival? Sluta leta och boka din favorit DJ, coverbandeller välkända sångare! Det är till och med möjligt att ha en eldshoweller dansshowpå din festival tack vare Evenses!

 

Alla artister på Evensesär personligt handplockade baserat på deras professionalitet, kvalitet, prestation och stil. På detta sätt kan du vara säker på att numret kommer att ge din festival något alldeles extra. Artisterna passar att spela på: musikfestivaler, sommarfestivaler, marknader, med mera! Om du berättar för oss vad du är ute efter till din festival kan vi leta reda på några olika alternativ. Artisterna tar med sig sin egen utrustning som DJ-material, ljudtekniker, kläder etc. (om det behövs).

Festival: Boka en DJ, band, eldshow eller sångare

Berätta för oss om dina önskningar när du gör bokningen. På så sätt kan vi och våra artister veta hur vi ska förbereda oss. 

Du kan alltid ställa en prisförfrågan utan köptvång och vi hjälper dig att boka DJ, artister eller nummer till din festiv

Organisera din festival på bästa sätt! Boka kända svenska och internationella artister genom Evenses

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.