Trubadur & DJ:n Leo

Leo fixar stämningen och sätter fart på kalaset som både trubadur och DJ med lång erfarenhet.

5 av 5 stjärnor
Pris på förfrågan
fZQm KGZUbXgGutogHJyNSZhLRuCg
false
LgfGsJfOjA
lXaOltpWQg
LeoBeck
tcDFJsxos
trubadur till din fest
Boka trubadur
fZQm KGZUbXgGutogHJyNSZhLRuCg
Kontrollera tillgängligheten för Trubadur & DJ:n Leo här:
Från:  
Till:  

Trubaduren Leo är en trubadur med utgångspunkt ifrån Stockholm. Han trivs som fisken i havet med att sätta fart på kalaset, kicka igång firmafesten eller skapa stämning på bröllopet. I och med sin långa erfarenhet inom musik och nöjesbranschen är det en grym kombination att boka honom som en DJ senare på kvällen. Leo läser av dansgolvet framåt sent på natten med era favoritlåtar.

Leo har över flera hundra spelningar i bagaget från både företagsevent, privatfester och bröllop. Visionen för varje event är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang. Leo medverkar på alltifrån mindre och intima event, till stora och viktiga företagsfester.

Beroende på önskemål och förutsättningar framträder Leo i olika konstellationer som trubadur eller i en duokonstellation med bland annat ’Acoustic Party Starter’ eller med sitt party band, några exempel:

  • Trubadur – (sång & gitarr)
  • Band Duo – (sång, elgitarr, keyboard & bakgrunder med trummor & bas)
  • Trio Coverband – (sång, elgitarr, keyboard & bakgrunder med trummor & bas)
  • DJ – (Dansmusik i alla genrer)
  • Musikquiz/Middagsunderhållning – (Musiktävling bordsvis skriflig/allsångsaktivitet.)
Repertoar Trubadur & DJ:n Leo

Genre

Pop
Rock
Schlager
Blues
80s
Akustisk
90s
60s / 70s

Sånger

ABBA - DJ met live muzikant boeken
Stevie Wonder - Extra's inhuren
5 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Elaine, Team Olivia
5 av 5 stjärnor
Vi hade så grymt kul i år igen på Gatsby tema festen. Leo Beck är verkligen superproffsig på det han gör. Leo fick hela festen att lyfta mot himlen.
Stefan, Activity
5 av 5 stjärnor
Vi har samarbetat med Leo i 6 år, och han har under dessa år hållit många lyckade och uppskattade Musik Quiz för våra kunder. Vi samarbetar med flera duktiga trubadurer, men Leo är den vi känner oss allra tryggast med att anlita. Särskilt när det gäller större grupper, är han alltid den vi kollar med först. Leo är mycket pålitlig och lätt att jobba med. Han sköter alltid ett bokat arrangemang proffsigt rakt igenom – från förberedelser till genomförande och uppföljning.
Per, Nordea
5 av 5 stjärnor
Allt gick utmärkt med Trubaduren Leo! Han fungerade precis som vi önskade. Bra repertoar, suverän sångare och musiker. Trevlig och lättsam att kommunicera med. Jag kan bara säga allt gott om honom. Fick flera liknande kommentarer från våra samarbetspartners under kvällen. Tack för en utmärkt rekommendation!
Marie & Patrik - 40- & 50-årsskiva
5 av 5 stjärnor
Tack Leo, för att du hjälpte oss att få en lyckad 40- & 50-årsfest i maj 2016. Du ledde oss genom hela kvällen på ett fantastiskt sätt. Proffsig på att få med gästerna, bra sånger under middagen, en magisk musikquiz som verkligen drog i gång hela festen, du fick även fart på de lugna pensionärerna. Dessutom en grymt bra repertoar och lyhörd för olika önskemål. Vi är helt enkelt tok nöjda!

Relaterade produkter

Miss Dream

Miss Dream

Kvinnlig DJ som tar bröllopet eller firmafesten till en ny nivå med energi och charm.

8095 kr - 12950 kr
DJ Anton

DJ Anton

Professionell house DJ som höjer stämningen till ditt event

Pris på förfrågan
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.