Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Popduo

Vill du hyra en docka duo för din fest, bröllop eller företagsfest? Boekingskantoor Evenses erbjuder olika typer av duo, som en pop-duo, men också en akustisk duo, jazz duo eller klassisk duo. Vår pop duos utför nuvarande hits från nu eller från tidigare kända artister, både internationell och holländsk musik. Våra nederländska duetter är redo för dig att lämna ett perfekt minne om ditt tillfälle. Letar du efter ett musikaliskt duo? Via vår kundvänliga valhjälpmeny kan du boka de bästa popduderna från Nederländerna och Belgien.

 

Evenses har ett brett utbud av duon för din födelsedag, evenemang eller företagsfest. Alla våra par är noggrant utvalda och avskärmade, så att vi kan garantera dig den bästa kvaliteten för din bokning. Popmusik är numera extremt populär bland unga och gamla och passar bra vid varje tillfälle, oavsett om det är för ditt företagsfest eller att fira ditt gyllene bröllop. En duo är det perfekta ockupationen om ett band är för stort eller en solist för skallig. En duo gav rik, men inte dominerande ljud för den perfekta atmosfären under din händelse. Våra duos kan använda gitarr, piano, fiol, dubbelbas och naturligtvis deras vackra röst.

 

Hyr popduo för ditt bröllop, företagsfest eller evenemang

 

Har du några frågor, eller vill du ha mer information om våra dockdukar eller vad som är möjligt under din händelse? Då kan du alltid begära en kostnadsfri offert eller ring vårt kontor. Vi hjälper dig gärna till att göra ditt bröllop, fest eller annat tillfälle till en framgång genom att använda en dockduo.

Bild 3
Perfekt partyband för ditt evenemang. Professionellt partyband bestående av två yrkesmusiker.
Från:
18750,-Pris på förfrågana
Helkva%CC%88ll
Smokingpojkarna
Duo med 25 år i underhållningsbranschen. Duon erbjuder helkvällsunderhållning, ljud och ljus.
Från:
17950,-Pris på förfrågana
IMG 1686 1000x409
Professionell duo som levererar högklassiga spelningar till bröllop, firmafest och privat fest.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
2G3Qfo IaLztg mj1Fh52qcgk8b70iZgLg
Professionellt tvåmannaband med känsla för publikt engagemang som spelar modern partymusik.
Från:
14950,-Pris på förfrågana