Boka underhållning till bröllopsfesten? 10 spännande artistkoncept.

bruiloft-dans-33.jpg

Är nästa punkt på bröllopschecklistan att boka underhållning till bröllopsminglet, bröllopsmiddagen, och bröllopsfesten? Evenses erbjuder professionella band, DJ och andra artister till ert bröllop oavsett vilken budget ni har. Hos oss kan ni hyra artist, DJ, violinist, pianist, akustisk gitarrist, tangotrio, gospelkör eller band till ert bröllop. Ni kan enkelt skapa en annorlunda bröllopsfest genom att välja bland flera olika musikstilar som alla ger en unik stil. För att ger er lite inspiration har vi sammanställt våra topp 10 populäraste artistkoncept. Vi hjälper dig hitta den underhållningen som lämpar sig bäst till just er bröllopsceremoni, bröllopsmiddag och bröllopsfest.

1. Hyra tangotrio till bröllop

Denna instrumentala trio kan spela under både bröllopsceremonin och bröllopsmiddagen. Våra trios erbjuder er vackra tango inspirerande låtar. Trion kan bokas tillsammans med en sångare och möjligt finns att boka denna musiktrio med ett danspar som dansar tango inför era gäster.

2. Hyra violinist till bröllopsfesten

Om ni hyr en violinist till ert bröllop kommer de att kunna spela vacker klassisk musik under både ceremonin, mottagningen och middagen. Evenses erbjuder ett flertal olika violinister som passar till olika tillställningar. Alla våra violinister har många års erfarenhet. Ni kan boka en violinist som en solist, men också som en duo. Om ni vill hyra violinist som solist till ert bröllop kan denne spela tillsammans med ett annat musikinstrument, som exempelvis piano, cello eller en viola.

3. Hyra latinskt band till bröllopsfesten

Våra band spelar latinsk musik, en ofta uppskattad musik gener. Detta ger er bröllop en unik touch och är ett bra alternativ vid exempelvis bröllopsmottagningen. Musiken är lugnande, ger en somrig känsla låter väldigt trevlig. Vilket lämpar sig väldigt bra som bakgrundsmusik under mingel.

4. Hyra gospel kör till bröllopsfesten

Evenses erbjuder gospelkörer till bröllop. Gospelkörerna vet hur man får igång publiken. De levererar härlig musik, är fulla av energi och har humor. De lämpar sig bra för bröllopsmiddag, bröllopsmottagning och bröllopsfest.

5. Hyra klassisk duo till bröllopsfesten

De klassiska duos som Evenses erbjuder uppträder ofta på bröllopsmottagningar, bröllopsmiddagar och bröllopsceremonier. Våra musiker har passion för den klassisk musik de spelar.

6. Hyra pianist till bröllopsfesten

Våra pianister skapar en trevlig atmosfär med klassisk bakgrundsmusik under bröllopsmiddag och bröllopsmottagning. En pianist passar perfekt under mingel, middag och ceremonin. Det är också möjligt att boka en klassisk orkester för ett ännu mer kraftfullt framträdande. Våra pianister kan spela både kända och mindre kända låtar från en stor variation av kompositörer. Evenses samarbetar med ett flertal professionella pianister.

7. Hyra akustisk trio till bröllopsfesten

Akustiska trios spelar vackra låtar vid er mottagning, middag eller bröllopsfest. Våra akustiska trios spelar bakgrundsmusik men kan även underhålla publiken och bjuda upp till dans.

8. Hyra partyband till bröllopsfesten

På tal om att bjuda upp till dans… Vill ni ha ut era gäster på dansgolvet? Då ska ni hyra ett band till bröllopsfesten. Evenses har ett stort urval av partyband tillgängliga som lirar härlig musik under er bröllopsfest.  Ett partyband förvandlar lätt en bröllopsfest till en sann dansfest. Möjlighet finns även att boka våra partyband tillsammans med en DJ som spelar innan efter eller samtidigt som partybandet.

SE ÄVEN: 8 frågor att besvara INNAN du bokar ett Partyband! och Funderar du på att hyra ett coverband till din fest? 10 saker att tänka på!

9. Hyra DJ och saxofonist till bröllopsfesten

Att kombinera en DJ och saxofonist är perfekt om ni vill ha en unik och annorlunda bröllopsfest. Era gäster kommer sannolikt bli väldigt entusiastiska, dansa mycket och ha väldigt kul. Denna duo kombinerar det bästa av två världar: en DJ som spelar såväl gamla som nya låtar och en saxofonist som lirar live! Vanligtvis spelar saxofonisten tillsammans med en all round DJ, men ni kan också välja en DJ som spelar en annan musikstil, som exempelvis: Kvinnlig DJ, Lounge DJ, House DJ eller 80’s 90’s DJ. Ni hyr detta kompletta paket bestående av DJ, saxofonist, DJ-utrustning samt ljud- och ljus utrusning.

10. Hyra DJ till bröllopsfesten

Vår DJ Maximuss kommer garanterat att skapa en god stämning på dansgolvet under er bröllopsfest. Är ni ute efter en DJ till bröllopet som ska spela på bröllopsfesten är DJ Maximuss ett perfekt alternativ. Denna DJ är lyhörd, spelar det gästerna vill höra och får alla att dansa. Evenses DJs är mycket erfarna. Kika in alla våra DJs på hemsidan för att se vad en DJ kostar, där hittar ni alla priser. Överväger ni DJ eller Spotify bröllop kan vi verkligen rekommendera DJ Maximuss.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via