Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kvinnlig DJ

Vill du anställa en kvinnlig DJ? Med en kvinna bakom skivspelarna kan du kombinera en DJs musikaliska flexibilitet med charmen hos en kvinnlig DJ. Från Evenses tillämpar vi strikta urvalskriterier för att kunna boka de bästa kvinnliga DJ-spelarna vid något tillfälle, till exempel ditt bröllop, företagsfest eller födelsedag. Vi kontrollerar till exempel att diskjocken har riklig erfarenhet, har ett representativt utseende och våra DJs är i stort sett inriktade på sitt val av musik. Letar du efter en kvinnlig topp DJ för att köra chill-house vid din mottagning eller dricka som DJ? Eller vill du hellre välja en DJ i det kvinnliga segmentet, som en välkänd nederländsk kvinnlig skivjocka. Dessa DJ-kvinnor är lämpliga för en stor händelse eller företagsfest? Men även lounge, topp 40, klubb och allsidiga musikstilar är möjliga för våra kvinnliga DJ-spelare. Vi erbjuder ett brett utbud av kvinnor som du kan boka som DJ, så det finns något för alla. Som bokningsbyrå erbjuder vi dig möjligheten att använda en charmig prestation av en av våra DJ-damer för att lägga till feminina element på kvällen.

 

Kvinnlig DJ-bokning för företagsfest, socialt parti och bröllop

 

Bokningar går genom Nederländerna och Belgien. DJ-program är möjliga vid vilken fest som helst, bröllop, konferens och årsdag. Vi erbjuder också högprofilerade kombinationer med våra allround DJs med en dam som musiker; som en sångare, violinist eller ett komplett band med en topp DJ och sångare. Kontakta oss om kostnaderna för en DJ-performance, ytterligare förklaring av arbetsmetoden, DJs totala antal och priser på DJ-bokning.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.