Organisera din bröllopsdag med Evenses

Bruiloft boeken Evenses.jpeg

Att boka en professionell musiker till till ditt bröllop kommer att förhöja atmosphären ännu mer och göra din kväll till en oförglömlig. Vi har ett brett utbud av live underhållning och genre du man boka mellan för  din bröllopsmottagning.​

Du kan kan boka en sångare, coverband,duo för skapa den stämning du vill ha på festen. Våra artister vet hur man får gästerna på dansgolvet. Oavsett om du älskar rock,soul,akustisk,hip hop,jazz eller pop kommer du hitta musiken som passar just dig. Läs mer nedan om hur du kan göra ditt bröllop extra speciellt.

En artist till ditt bröllop

Vanligtvis när man håller på med bröllopsplanerna och tänker på musik är ofta en DJ,coverband eller sångare på kvällen. Det finns dock en mängd olika inslag under bröllopsdagen där musik kan förhöja atmosphären speciellt under själva ceremonin eller under middagen.​

Du kan spela en spellista från datorn men det kommer inte ha samma effekt som live musik. Det är väldigt romantiskt att höra violin eller harpa under ceremonin eller ett akustiskt band under bröllopsmottagningen. Funderar du på att boka  en ett liveframträdande till ditt bröllop? Vi har underbara artister som garanterat kommer göra er dag.

Musik till bröllopsceremonin​

Romantisk bakgrundsmusik kan göra  bröllopslöftena extra minnesvärda.

Violinist

Funderar du att hyra en violinist för bakgrundsmusik under ceremonin. En kombination av klassiska låtar och dagens hits skulle lämna ett oförglömligt minne bland gästerna. Våra violinister är professionella med flera års erfarenhet av att spela på bröllop och kommer hjälpa dig göra ditt bröllop extra speciellt.

Nedan har ni ett klipp på en av våra violinister, Isabel.

Harpist

Harpa är ett otroligt vackert instrument som skulle passa perfekt till bröllopsceremonin eller middagen. Det är ett väldigt bra alternativ om man inte är förtjust i violin. Vårt utbud av harpspelare har flera års erfarenhet och om du exempelvis vill ha en specifik låt som vår harpspelare ska spela är det möjligt.

Nedan har ni ett klipp på en av våra harpspelare, Romantic harp

Musik på bröllopsmottagningen och middagen

DJ med Saxofonist

En DJ är vad som oftast bokas på bröllop  men om man gärna vill ha ett inslag av livemusik är DJ med saxofonist det perfekta valet. Det passar perfekt för loungemusik men även till bröllopsfesten på kvällen. Det går även bra att kombinera DJ med andra instrument såsom trumpet,violin,percussion eller sång. Om du är intresserad av att boka en DJ med saxofonist kombo bör du kolla in Saxess eller PHUSX & Vicious Pear.

Mobil DJ

En mobil DJ är ett perfekt komplement under middagen. Att boka en mobil DJ tillåter gäster att njuta av musik under hela eventet. Evenses erbjuder ett brett utbud av mobila DJ’s som kan spela vilken genre som du vill ha. En fördel med att boka en mobil DJ är att det inte behövs elektricitet eftersom DJ båset drivs av batteri och du behöver inte oroa dig över några sladdar.

Allround DJ

En allround DJ spelar allt ifrån dagens hits till nostalgi låtar. Att boka en allround DJ passar perfekt om du vill ha olika musikstilar alltifrån pop, disco, R&B och rock. Vi har ett brett utbud av professionella DJ med flera års erfarenhet att välja mellanGaranterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via