Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Violinist

Vill du ha en violinist att skapa en perfekt atmosfär under din middag, bröllop eller mottagning? Du är på rätt adress vid bokningsbyrån Evenses. Du kan hyra en violinist med oss ​​för att göra din företagsfest, kongress eller gala till en framgång. På Evenses kan du boka violinister som solist, som duo eller som ensemble. När du bokar en duo kan violinen kombineras med ett annat musikinstrument som en viola, piano eller cello. Detta är garanterat att vara fallet med ett ensemble.

 

En holländsk violinist kan anställas för att spela tyst bakgrundsmusik och förgrundsmusik under ditt bröllop, öppning eller middag. De flesta violinister som kan bokas hos oss spelar klassisk musik. Dessutom har vi en duo med en fiol och gitarr som spelar jazzmusik och en duo som kan spela popmusik på ditt evenemang utöver klassisk musik. Alla våra violinister är professionella musiker och akademiker från konservatoriet.

 

Ljudet av en violin uppstår vibrationer fiolsträngar med violinisten eller violin stroke tillbaka med en båge över fiolsträngar. Tre instrument hör till fiolinfamiljen, nämligen fiol, viola och cello. Denna stränginstrument sträcker sig från små till stora.

 

Violinist hyra för din middag, bröllop eller mottagning

 

Vänligen kontakta Evenses för att fråga om möjligheterna. Vi är tillgängliga dygnet runt och ser fram emot att möta dina behov. Dessutom kan du begära ett offert utan förpliktelse via denna webbplats.

Klassiek duo boeken
Klassiska Duon Ivanovna
Vacker klassisk musik spelad av en duo på piano och violin. Imponerande och stilfullt!
Från:
29999,-Pris på förfrågana
WouterMyrthe
Violist och Elgitarrist
Violist och elgitarrist duo med en stor repertoar och lång erfarenhet.
Från:
9945,-Pris på förfrågana
PhLinusHallsenius 002 0
Isabelle With Friends
Klassiskt skolad violinist som spelar pop, tango & nyskrivet. Kan även bokas som duo & trio
Från:
29999,-Pris på förfrågana
boka violinist%2Bsolist%2Bstr%C3%A5ktrio%2Bduo
Klassiskt skolad violinist som spelar jazzmusik, folkmusik & popmusik.
Från:
4450,-Pris på förfrågana