Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

DJ och saxofonist

Vill du hyra en DJ och en saxofonspelare? Bokning en deejay med instrumental ackompanjemang för din fest, bröllop eller födelsedag. Det är det perfekta tillfället att lägga till extra färg till ditt evenemang. Våra nederländska DJs kan hyras i olika kompositioner och stilar. Evenses arbetar uteslutande med professionella erfarna DJs och musiker. Diskjocker och saxofonister är den ultimata kombinationen för en spektakulär kväll.

 

Våra DJs och saxofonister är professionellt utbildade och personligen upphandlade. Evenses från Amsterdam har alla sina musiker. På detta sätt garanterar vi kvalitet under ditt evenemang. Om du vill ha en DJ med sax för din bröllopsdag, var god kontakta John & Mr. Hyra Smith. Om du vill boka en DJ med mer variation kan du hyra partiet DJ. Våra discjockeys kan styras tillsammans med saxofon med andra instrument som fiol, trummor, trumpet, gitarr och elgitarr. Våra DJs och saxofonister kan också utföra olika genrer för dig. Våra DJs gillar att anpassa sig. Dina önskemål är avgörande! Vinyl eller modern, allt är möjligt med våra deejays.

 

 

DJ och saxofonist hyra för ditt bröllop, fest och evenemang!

 

Kostnaderna för skivjockey med saxofonist är all inclusive. Vi vill inte att du möter några överraskningar. Därför vill vi kontakta dig så att vi kan diskutera dina önskemål. Vi kan också avböja dig om vissa andra frågor. Har du en DJ-båt, DJ-skivspelare och annat DJ-redskap? Finns det förstärkning för din händelse? Vi hjälper gärna dig att lösa detta i vårt totala paket så att vi kan bestämma priset. Detta totala paket är det totala priset som används av Evenses.

 

Du kan alltid kontakta vårt bokningskontor. Evenses Artist Office hjälper dig gärna med att välja det bästa sättet att organisera din fest. Boka ditt evenemang de bästa DJs med instrumentala ackompanjemang av saxofon för att få den sanna känslan går. Du kan dansa från DJ! Vänligen se nedan för ett urval av våra artister och hitta din lämpliga saxofonist och DJ nedan!

John Mr
John & Mr. Smith
Denna duo med DJ och saxofonist tar din fest till nästa nivå med energirik musik.
Från:
13675,-Pris på förfrågana
dj trompet boeken evenement
Unik musik med en trumpet och en professionell DJ.
Från:
16950,-Pris på förfrågana
DSC 2683
PHUSX & Vicious Pear - Energisk sax och DJ duo som tar din fest till en ny nivå!
Från:
15950,-Pris på förfrågana
540183 358536670856692 1799169431 n
Denna showen kombinerar en DJ med saxofon, slagverk och en kvinnlig sångare (tillval)
Från:
10425,-Pris på förfrågana
P%C3%A4rlor o leende besk%C3%A4rd 0
Saxofonist med erfarenhet från jazz- och populärmusikfältet som skapar en unik livespelning.
Från:
29999,-Pris på förfrågana