Låt en utav våra eventvideografer fånga de magiska stunderna med dina vänner och kollegor, under en företagsfest. Eventvideografer är det perfekta tillägget till alla olika sorters event. Oavsett om det är en födelsedag, företagsfest eller mässa, har vi passande vidografer till alla event.

Vi på Evenses jobbar endast med professionella videografer. Ifall den specifika videografen inte är tillgänglig under dagen som ni planerar att ha ert evenemang, har vi alltid många andra lämpliga videografer som gärna ställer upp. Alla våra videografer är noggrant utvalda av Evenses efter flertal prov plåtningar, vi kan på så sätt garantera att resultatet motsvarar era önskemål och förväntningar. Filmer som ni kommer ge er möjligheten att samlas med era vänner eller kollegor och titta tillbaka på era fina minnen tillsammans.

kal-visuals-YsPMDF2SGCo-unsplash.jpg

Vill du boka en professionell videograf till ditt event, företagsfest, jubileum eller produktpresentation? En videograf kan bokas direkt via vår hemsida även om det krävs med kort notis. Ni kan även ringa eller mejla oss, vi är tillgängliga 24/7.