Ska du välja fest tema? Tips, förslag och idéer på musik till din temafest eller studentfest.

apres-ski-boeken-studentenfeest.jpg

Det är dags att anordna en temafest? Eller är du ny i studentföreningens styrelse och letar roliga idéer, förslag och tips till din studentfest? I denna artikel ger vi dig tips på roliga festteman och vilken musik som är lämplig för respektive tema. Är du ansvarig för att fixa den årliga festen för studentföreningens alla medlemmar? Vi vet att det tar väldigt mycket tid och ofta kommer tentor, träning och kompisar emellan och tar tid. Alla temafester är olika och ofta är det en kombination av musik och utklädnad som får publiken att leva sig in i temat. Så hur organiserar du en lyckad temafest som får stor uppståndelse och alla snackar om? Vi ger dig några idéer. Det anordnas förmodligen många olika fester både av din och andra föreningar på skolan. Du vill att ditt event ska stå ut och vara unikt. Vi har ett par förslag, idéer och tips när det kommer till temafester som passar perfekt för studenter. Till exempel Oktoberfest tema, Afterski fest tema, James Bond tema eller Hippiefest tema.

Temafest tips 1: Oktoberfest tema på din studentfest

I slutet av september och början av oktober varje år går den traditionella tysk ölfestivalen av stapeln. Ska du anordna en studentfest med oktoberfest som tema och letar efter tips idéer och förslag på underhållning och musik? Under temafester med oktoberfest tema passerar det väldigt bra med tyska schlagerhits. Detta leder utan tvekan till ett fullt dansgolv och härlig allsång. Evenses DJ:s lirar härliga tyska schlagerhits i kombination med nya fräscha hits. Du och dina kompisar kommer inte behöva oroa er för utrustning då våra DJ:s står för allt själva.

Temafest tips 2: Afterskifest tema på din studentfest

Afterski tema är ofta ett populärt tema på studentfester. Så oavsett om du tar din ”pinne” för Hemsedal, Trysil eller Hafjell kommer detta garanterat bli en uppskattad fest för dig och dina klasskamrater. (Vi refererar till den klassiska afterskilåten av Freddy Kalas - ”Pinne for Landet” för er som inte hängde med på det.)

När du anordnar en afterski temafest vill du att alla ska få känslan man får när man precis klivit av sina skidor vid toppstugan efter en solig dag i fjällen.Våra tips för att uppnå denna känsla på afterskitemafesten är att ni har bra afterski dekoration, bra afterski utklädnader men framförallt bra afterski musik. Därför föreslår vi er att hyra en DJ som kan stå för underhållningen och lira sköna afterski låtar samt skapa en skön känsla på dansgolvet. Vill ni maxa afterskitemafesten ännu mer är vårt tips att ni hyr en ”DJ och musiker”. Några exempel på denna kombination är:

Temafest tips 3: James Bond tema på din studentfest

Ett annat roligt tema som ni kan ha på er studentfest är James Bond tema. Det som är fördelen med ett James Bond temat på er studentfest är att nästan alla studenter har en kostym eller finklänning någon stans långt in i garderoben. Detta innebär att gästerna inte behöver förbereda utklädnaden allt för mycket i förväg när de förbereder sig inför temafesten. Ska du anordna en studentfest med James Bond tema? Isåfall är vårt tips till er temafest att ni hyr en lounge DJ till minglet. Då kan de uppklädda studenterna mingla med en varsin martini i sin hand. Helt klart ska martinin vara ”shaken not stirred” som Bond skulle beställt den.

Evenses har många förslag på Lounge DJs som kan spela på din temafest och är du sugen på partymusik mot slutet av kvällen? Detta är självklart också möjligt. Våra lounge DJ:s är mycket flexibla. Det är därför inget problem för DJ att börja lira låtar med lite mer drag i.

Temafest tips 4: Hippiefest tema på din studentfest

Ett annat förslag på temafest är Hippie party. Om du slänger på dig en tröja i alla möjliga färger, ett par vida byxor samt en peruk med hår till navlen kommer du smälta in rätt bra på en hippiefest.  Flower Power temat är mycket lämpligt för din studentfest. Men vilken musik passar på en hippie fest? På hippe fester rekommenderar vi en allroundsångare och en [DJ](https://www.evenses.se/hyra-allround-DJ-till-event som lirar gamla klassiker och är öppen för publikens förfrågningar. Er fest kommer förvandlas till en riktig hippieklubb. Låt alla sätta på en hippiedräkt och njuta av kvällen.

Mer sugen på ett annat tema? – Hyr DJ oavsett vad ni väljer för tema.

Funderar ni på ett annat tema än Hippiefest tema, James Bond tema, Afterskifest tema eller Oktoberfest tema? Hos Evenses kan du hyra DJ till er studentfest oavsett viket tema ni bestämmer er för. Vi har ett brett utbud av kända och mindre kända DJ. Våra DJs ser till att du och dina klasskompisar har en härlig kväll med mycket sång och skratt.

Beroende på vilket tema du väljer kan du hyra Disco DJ, 80’s 90’s DJ, Lounge DJ, House DJ eller Allround DJ. Önskar ni något extra? Boka isåfall en DJ och en musiker tillsammans. Exempel på vad ni kan hyra är DJ och saxofonist, DJ och gitarrist eller DJ och violinist. Detta gör att eran fest sticker ut och det kommer garanterat att bli en snackas under lång tid framöver.

Har ni något annat tema på G? – Boka ett liveband / partyband/ coverband till er studentfest.

Är ni mer intresserade av att hyra ett riktigt liveband / partyband / coverband till er studentfest?  Evenses stora utbud av band innefattar flera olika musikgenrer. Med ett liveband/ partyband / coverband kan vi garantera  oförglömlig kväll för dig och dina klasskompisar.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via