Unik show av en trumpet och DJ som spelar de allra bästa hitsen. Vi har även flertalet professionella artister som kan gå med i duon.

Denna unika showen tar samman en vacker trumpet med den dynamiska musiken spelad av en grym DJ. Trumpetspelaren kan bokas som en soloakt eller tillsammans med med vår DJ. Trumpetspelaren kan uppträda i flertalet 2 till 3 timmars sessioner tillsammans. Vår DJ kommer som standard med trumpetspelaren men erbjudandet kan även kombineras med en annan DJ. Vi erbjuder ett komplett paket med en DJ, erfaren trumpetspelare samt ljud- och ljussystem.

Behöver du bara en trumpetspelare?

Trumpetspelaren erbjuds vanligtvis tillsammans med DJ:n men kan även bokas som en soloakt.

100% Nöjdhetsgaranti.

Evenses har flertalet erfarna DJ:s och trumpetspelare som har uppträtt på hundratals fester, bröllop och företagsevent.

Utöver detta har de även stor erfarenhet av spelningar på flertalet kända nattklubbar. Alla våra musiker är noggrant utvalda av Evenses baserat på deras kreativitet och erfarenhet. Vi jobbar med flertalet unga, sympatiska samt professionella musiker och vårt team är redo för allt.

Komplett paket med ljud, ljus och DJ-utrustning.

I showen ingår all nödvändig utrustning. Vi fixar DJ-utrustning, DJ-bås, ett bra ljudsystem och en grym ljusshow. Ifall du redan har utrustning använder vi självklart denna.

Vi har lång erfarenhet av att fixa framträdande på mer eller mindre alla nederländska festplatser. Vi har fixat underhållning på privata hemmafester, slott, båtar och klubbar. Vår flexibilitet ger dig möjligheten att anpassa uppträdandet efter storlek på festen samt platsen. Ett disco dansgolv eller inspelning av showen kan fixas, allt efter dina önskemål!

Dina önskemål är vårt största fokus.

Vi gör allt för att säkerställa att musiken stämmer överens med dina preferenser. Du berättar under bokningsprocessen vilka låtar du vill höra, vilken ordning du vill höra låtarna i samt om du önskar något speciellt. Vi har som standard en repertoar på cirka 10 000 låtar som kan spelas. Alla musikgenrerna är tillgängliga, allt från soul, disco och dansklassiker till svenska klassiker. Våra musiker har en grymma improvisations egenskaper och kan på sätt anpassa sig till allt.

Vill du boka en DJ med en trumpetspelare till festen, nattklubben, bröllopet, mottagningen eller eventet? Allt är möjligt, tveka inte på att kontakta oss via mail, telefon eller kontaktformuläret om du har frågor eller funderingar.