Ge festen en amerikansk atmosfär. Pynta festen eller evenemanget med en autentisk spelautomat.

Denna enarmade bandit kan hyras som en spelmaskin och en riktig blickfångare. Maskinen har en autentisk amerikansk stil med massa lampor och en stor spak.

Många personer har spelat på spelautomater och vet exakt hur kul och underhållande det kan vara. Spelmaskinen kommer inte att ta emot kontanter, utan fungerar med polletter som Evenses står för tillsammans med maskinen. Därmed kommer dina gäster inte att förlora pengar, men de kan fortfarande vinna en fin gåva. Den enarmade banditen är lätt att använda och är lämplig för personer i alla åldrar. Vår personal kommer ta hand om allt som har med maskinen att göra under festen eller evenemanget.

Du kan kolla på bilder och videor på denna sidan för att få bättre uppfattning om vad spelmaskinen kan bidra med på företagsfesten, bröllopet, födelsedagen eller temafesten. Vi rekommenderar att hyra in minst tre maskiner. Detta kommer göra så att maskinerna ser bättre ut i helheten samt ger dina gäster möjligheten att spela samtidigt som andra. Utöver enarmad bandit har vi roulette, poker och blackjack bord som gör det möjliggör för dig att ha ett helt casino.

Vill du hyra en enarmad bandit till företagsfesten, bröllopet eller födelsedagsfirandet? Tveka inte på att begära ett kostnadsförslag från oss. Du kan alltid kontakta oss via telefon eller mail om du har vidare frågor angående våra erbjudande.