Tips vid val av rätt underhållning!

bandje-optreden.jpg

Vill du imponera på en potentiell kund eller vill att dina anställda ska ha en grym kväll? En personalfest är en rolig idé men kan vara svårt att bestämma vilken typ av underhållning man ska ha. Det är extremt viktigt att noga tänka igenom de beslut som tas till festen man anordnar. Det är genom dessa besult som man skapar en fest som är oförglömlig bland personalen för rätt anledningar!

De är viktigt att veta hur många som kommer, deras intressen,boka en lokal där alla får plats, vilken tid eventet börjar, vad för tema festen ska ha, vilken typ av mat ska serveras. Vi har skrivit ner fyra tips som kommer hjälpa dig göra rätt beslut till din fest

Kollegornas intressen

Ett av de viktigaste informationen man behöver för att skapa ett lyckat event  är att du är medveten om gästernas intressen. Det är viktigt att tänka igenom lokalen, temat,datum,antal gäster, mat och dryck som ska serveras.

De stora besluten som tema på festen faller oftas på cheferna i företaget än personen som planerar evenemanget. Det är dock viktigt att arbete i ett team så att de specifika detaljerna är rätt för ert företag. Vi hjälper dig gärna att organisera din fest vare sig det är en middag eller fest.

Det första man borde göra är att fråga runt kollegorna om deras preferenser och ha dessa i åtanke. Vad är det för musik de gillar popmusik,house,klassisk. De är genom denna information man kan besluta om man ska boka ett coverband , boka en allround DJ eller om man är ett specifikt tema exempelvis disco att boka en disco DJ.

Kolla igenom alla alternativ

Har du kollat igenom alla alternativ men kan inte göra ett beslut? Visst, det finns många olika alternativ av underhållning tillgängligt.

Det viktigaste att tänka på är vilken typ av underhållning som passar ditt event? Vill du ha en speciell öppningsceremoni?  Om du vill överraska gästerna kan en flash mob, eldshow eller en LED dansshow vara en bra idé.

Vill du ha underhållning genom hela kvällen?  Boka då en DJ’s med ett band eller en dansshow med live musik om du vill ha en överraskning under kvällen. Tänk på vad dina kollegors intressen var? Skulle de föredra en DJ till personalfesten eller en saxofonist som bakgrundsmusik?

Kolla igenom vårt utbud av DJ’s,coverband och solo musiker som går att boka till din personalfest.

Tänk på att ha variationer

Tänk på att involvera din personal och marknadsför det bra så att alla är entusiastiska. Dela med dig av dina planer så att alla är medvetna om vad som hände. Ge kollegorna olika alternativ att välja mellan och känna sig inkluderade i processen.

Val av lokal

Om personalfesten ska vara i en annan lokal än kontoret är det centralt att tänka på tillgänglighet. Är det tillgängligt för de som åker med lokaltrafiken? Finns det parkering för de som kommer med bil? Dessa aspekter är viktiga för att om personalen känner att det är för komplicerat att ta sig till lokalen riskerar man att många inte dyker upp hur bra av en kväll du planerat.

Gör en prioriteringslista

Det är bra om du hinner få olika offertförslag så att du kan göra det bästa beslutet. Glöm inte att specificera alla dina önskemål och din budget. Det är viktigt att vara tydlig med den budget du har.

Om du fortfarande är osäker på alla alternativ du har kan en prioriteringslista vara en bra idé. Skriv ner alla för- och nackdelar för varje alternativ och värdera de från 1, någorlunda viktigt till 5 ,väldigt viktigt . Gör sen ett besult utifrån detta.

Lycka till med förberedelserna och ha kul med dina kollegor!Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via