< Tillbaka till Sök

The Flexican

The Flexican är en välkänd DJ som sålt ut flertalet klubbar
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Jag såg showen “Yours Truly” med the Flexican på Paradiso. Det var en extremt rolig kväll! Man kan förvänta sig fantastisk musik från denna DJ:n. "
Barry de Leeuw
5
"Såg the Flexican förra året när de spelade på Indian Summer. Atmosfären var fantastisk och det var helt underbar musik som spelades. "
Daniel Kroes
4
"Fick möjligheten att se the Flexican på De Melkweg. Har inte hört så unik musik tidigare! Helt fantastiskt! "
Aukje van Amsterdam
5

The Flexican

The Flexican är en DJ med en unik stämpel. Han vet exakt hur man får publiken att röra på sig och följa med i musikens rytmer. Du kan boka the Flexican via Evenses till ett konkurrenskraftigt pris.

 

The Flexican tillhör den absoluta toppen på den nederländska DJ-scenen. Med hans unika stil sätter han tonen för vad som komma skall. Han är ofta gäst på flertalet stora klubbar och festivaler. Som producent har han uppnått stora framgångar med bland annat hans egna band Flinke Namen. Han har även spelat in den klassiska låten Bumaye med artisten Typhoon. Låten remixas just nu av Flex & FS Green för det kommande Major Lazer albumet. Tillsammans med hans medhjälpare skapar han ingredienserna som krävs för den perfekta kvällen. The Flexican säljer just nu ut klubbar runt om i landet med deras “Yours Truly” koncept.

 

Vill du boka the Flexican till företagsfesten, eventet eller firandet?

Akten kan bokas direkt via Evenses för festen eller festivalen.

Tveka inte på att höra av dig antingen via telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan för att besvara dina frågor.