Boka DJ som spelar din favoritgenre

extra sfeer feestje.jpg

Ska du organisera en fest?  Att välja en bra DJ är ett viktigt beslutet. Vad är det för genre du vill att DJ’n ska spela?  När en DJ spelar rätt musik för på ditt event kan det hjälpa dig med atmosphären på festen. Man vill ha en lyckad fest där alla gäster dansar loss på dansgolvet. Här har du fem olika genrer som våra DJ’s kan spela:

Disco

80’s och 90’s

Lounge

House DJ

allround

Boka en disco DJ

Om du ska organisera en fest där temat är disco  är en disco DJ ett perfekt valet för din fest. Våra DJ’s spelar allt ifrån disco,funk och soul vilket definitivt kommer att höja stämningen på din fest. Du kommer att höra alla klassiska disco som ingen kan stå stilla till. Träna på dina dansmoves och visa upp dem på festen och lyssna på de klassiska dico hitsen såsom Boogie Wonderland, Rapper's Delight, I Feel Love eller the Stone. Under 70-talet spelade alla DJ på vinylskivor och du har möjlighet att återskapa detta genom att boka en vinyl DJ.

80-/90-tals DJ för ditt event

Vill du organisera en 80- eller 90-talsfest? Då är en 80-/90-tals DJ är ett perfekt val för ditt event. 80-/ 90- tals fester är ett firande av dem bästa hitsen från förr speciellt om man var uppvuxen under den tiden. 80-/90-tals DJ spelar alla populära låtar från den tiden vilket kommer att väcka nostalgiska minnen bland gästerna. Du kan dansa loss till sånger från Madonna, George Michael, Prince och många fler. Vill du göra din fest extra speciell? Varför inte kombinera en DJ med en saxofonist detta är något som definitivt kommer att höja stämningen ännu mer.

Boka en lounge DJ för en chill bakgrundsmusik

Vill du ha avslappnad stämning på ditt event och vill ha musik som passar atmosphären? Då är en lounge DJ ett bra val. Det är en bra nivå på musiken som inte stör gästerna med sitt mingel. Musiken som en lounge DJ spelar skapar en avslappnad och trevlig atmosfär på festen. Vill du ha dansmusik på slutet av eventet? Det är något våra lounge DJ kan fixa. De är flexibla så det är möjligt för gäster att ge DJ’n förslag om dansmusik för att få igång festen.

Boka en house DJ

En house DJ får igång festen och ger gästerna en kväll de sent kommer att glömma. DJ’n kommer att spela den bästa dans,trance och house musiken hela kvällen lång och läsa av gästerna om vilken låt som ska spelas efter. Det är också möjligt för gästerna att fråga efter specifika låtar detta är något man kan göra innan festen eller under festen gång.

Boka en allround DJ

Vill du ha den senaste och bästa hitsen på din fest men också några nostalgi hits? Det är något en allround DJ är riktigt bra på. Denna typ av DJ är ett perfekt val för alla typer av event såsom företagsfest, bröllop eller födelsedagsfest. DJ’n kommer att spela musik som är helt skräddarsydd efter dina önskemål.

Boka en känd DJ

Visste du att du kan boka kända DJ’s på Evenses? Om du organiserar ett stort event och vill göra festen extra oförglömligt då är en känd DJ rätt val. Hos Evenses kan du boka DJ’s som spelar varierande stilar såsom house,trance och urban. Vi jobbar med välkända namn som Fedde Le Grand, DJ Roog, Dave Roelvink, Childsplay DJ Dyna, Yellow Claw och DJ Paul Elstak.

Ljud- och ljusutrustning

När du bokar en DJ har dem oftast med sig sin egna dj utrustning. Du behöver alltså inte boka ljud och ljus själv. Om det skulle vara att DJ du bokar inte har den tekniska utrustningen hjälper vi på Evenses till att hitta den bästa leverantören att jobba med.

Försäkrad om en professionell show

Om du bokar en DJ på Evenses som är du försäkrad av en professionell och underhållande show. Alla våra DJ’s är noga utvalda av oss och flera års erfarenhet. Varje discjockey är en professionell och har en lång erfarenhet av att underhålla. De kommer att anpassa sig efter dina önskemål och lokalen för att hjälpa dig göra ditt event så bra som möjligt.​

Du kan fråga din kompis,kusin eller granne om dem vill vara DJ på din fest nackdelen med detta är att det finns en risk att den DJ’n blir sjuk eller får förhinder som gör att dem inte kan spela. Hos Evenses finns det alltid en DJ som kan hoppa in och passar till ditt event. Du är alltså försäkrad om att en DJ kommer på ditt event om du bokar genom EvensesGaranterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via