Glamour Party Group tar med dig på en fartfylld musikresa under ditt speciella event!  Det utlovas en färgsprakande show med både glitter och glamour i form av olika medleyn och sångnummer. Glamour Party Group´s repertoar är bred med genre som Disco, Schlager, Hårdrock, 80 tal samt musik av ABBA och Alcazar.

Glamour Party Group är en trio och består av Pierre, Malin och Ylva.

Pierre är en riktig underhållare ut till fingerspetsarna med utbildning från Kaliforninen i Usa, Santa Monica College och Kulturama och många års erfarenhet som showartist för Sunwing Resort utomlands.

Malins dröm var att ligga på en flygel i Madrig och sjunga jazzlåtar men fastnade för Glamour Party Group och som showartist. Med tidigare erfarenheter som showproducent och showartist på Sunwing Resort, artist på Wallmans/Golden Hits, coverband och otaliga körer är hon mer än redo för att ge ditt unika event en riktig show.

Ylva har liksom den övriga trion många års erfarenhet på Sunwing Resort och som artist på Wallmans & Golden Hits i Malmö och Stockholm. Med tidigare utbildning ifrån Balettakademin och många års erfarehnet inom show branschen.

Förslag

Glamour Party Group vet vad som ger en oslagbar kväll. Tillsammas med dig ser vi i god till att allt klaffar och inget krockar. Många olika förslag på en kväll kan ges, men här kommer det som har gett mest respons och varför ändra ett vinnande koncept?

Middagsunderhållning

- Gästerna serveras fördrink

- Gästerna bjuds in till bords

- Vin Serveras

- Glamour Party Group öppnar upp med det första medley, presenterar sig och upplägget för kvällen

- Förrätt serveras

- Förrätten dukas av

- Vin serveras

- Andra showmedleyt drar igång

- Varmrätt serveras

- Eventuell en extra vin servering

- Varmrätt dukas av

- Tredje showmedleyt drar igång

- Dessert och kaffe serveras (om inte kaffet kommer med avec efteråt)

- Fjärde showmedleyt ocsh avslut

- DJ och dans eller liveband (som vi självklart bistår med om önskemål finns)

4 nummer fyllda med sång, dans, klädbyte, koreografi och full fart som fyller en hel kväll, men som ändå ger middagsgästerna utrymme att prata med sin bordsgranne. Total tid för detta upplägg är ca 2,5-3 timmar.

Önskar du istället ha fullt ös i ett svep - detta går självklart att ordna och då kör de en 50 minuters nonstop show istället.