Våra topp 5 musiker till din ceremoni

Muzikant boeken trouwceremonie.jpg

Musik spelar en roll i människors vardag. Oavsett om du är en musikälskare eller inte, du lyssnar säkert på musik varje dag.

Om du ska gifta dig så kommer musiken  spela en stor roll. Musik kan göra din ceremoni mycket mer intim och personlig.  Det viktigaste är att hitta rätt musiker eller band till din ceremoni. Musik är ett bra sätt att skapa den atmosfär man vill ha på sitt event.Vi har skrivit ner några hjälpsamma tips.​

Antal låtar under en ceremoni

Antalet låtar en musiker spelar under en ceremoni beror helt på, vilken typ av bröllopsceremoni det är. Om det är en kyrklig ceremoni spelas ungefär sex till åtta låtar. Medan en borgerlig ceremoni har man tre till fem låtar. Skillnaden beror på att borgerliga bröllop ofta är kortare.

Tänk noga på vad för musik du vill ha

Självklart vill du ha en musiker som spelar “din” musik under bröllopsceremonin. Det är därför viktigt att  var tydlig om vad man vill ha. Vi på Evenses har nöjet att jobba med en mängd olika musiker och coverband som har flera års erfarenhet av att spela på bröllop.

För att hjälpa dig på traven har vi skrivit ner våra topp 5 musiker som skulle passa perfekt på din bröllopsceremoni:

1.Åsa Eminent Sound​

Åsa Eminent Sound erbjuder ett framträdande som utmärkt passar in i den romantiska atmosfären på ett bröllop ceremoni. Hon är en talangfull violinist med en bred repertoar. Om du säger till i förväg vilken låt eller musikstil du vill ha kommer hon se till att musiken blir exakt som du vill ha den.  Det finns även möjlighet att boka henne med cello eller pianist.

2. Jess Duo

Detta är en duo på sång och gitarr som spelar med utstrålning och ger din ceremoni en intim atmosfär.  Både sångaren och gitarristen är utbildade musiker och har spelat tillsammans i många år. Det bästa med denna duo att gitarristen även bidrar till de vokala insatserna vilket innebär att de varvar mellan solosång och stämsång vilket ger deras framträdanden det där lilla extra.

3.No Loose Ends

Vill du boka ett mindre mingelband eller ett stående minibrassband? Då är detta partyband det bästa valet. Bandet består av landet bästa unga musiker och har många års erfarenhet.Deras musik är en blandning av  sould,disco klassikerna. Det finns en bred kompetens i bandet vilket gör det enkelt för de att anpassa sig efter event.

4. Young Swedish Jazz Society

Young Swedish Jazz Society är ett professionellt jazzband med unga musiker. Detta jazzband vet hur man skapar både en intim och festlig atmosfär vilket är det perfekta valet om man vill ha ett jazzband till sitt bröllop. Bandet består av en flexibel grupp musiker och de  kan hjälpa dig hitta rätt konstellation till just ditt evenemang med möjlighet till allt från duo, trio, och upp till ett nio-personers swingande storband.

5.Isabelle With Friends​

Vill du behålla din bröllopsceremoni intim? Och letar efter musik som passar? Då är Isabelle With Friends det perfekta alternativet. Denna ensemble består i grunden av violinisten, Isabelle som har flera års erfarenhet. Hon har bland annat spelat med artister såsom Veronica Maggio, Peter Jöback och Darin. Med hjälp av andra professionella musiker kan man bygga ihop denna ensemble efter dina önskemål.Vill du ha en duo, trio eller kvartett? Allt är möjligt, kontakta oss på Evenses med dina önskemål och få en kostnadsfri offert.

En musiker erbjuder en unik och oförglömlig ceremoni. Om ni vill ha hjälp med att hitta musik  till er stora dag kontakta oss på Evenses. Vi hjälper er gärna.

Att organisera ett bröllop tar mycket tid och leder ofta till stress. För att förhindra stress och oro kan det vara bra att boka all underhållning genom en professionell underhållningsbyrå. Vi erbjuder olika bröllopspaket för att organisera det perfekta bröllopet. Ett paket innehåller alltid en musiker för ceremonin, en DJ för festen, en fotograf eller fotobås. Genom att välja ett bröllopspaket, kan du se fram emot din bröllopsdag utan några bekymmerGaranterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via