Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Trollkarl

Vill du hyra en trollkarl? Vi erbjuder olika trollkarler, trollkarlar och illusionister att boka för barnens fest, middag, mottagning eller affärshändelse. Våra trollkarler erbjuder tidlös underhållning som kommer att förvåna dina gäster. Med sina fängslande tricks och förtrollande illusioner med en touch av magi, vet de hur man sätter alla dina gäster på fel spår. Överraskning, spänning och känsla kommer att diskuteras under din händelse. Det är möjligt att boka en komplett magisk show, där trollkarlen kommer att visa sina färdigheter på scenen. Men det är också trevligt att låta bordsdukaren gå in mellan gästerna så att alla kan se vad han har i butiken. En trollkarl för barn kan ge mycket trevliga barns underhållning genom jongleringskort under en barnfest.

 

 

Hyr en trollkarl för din fest, födelsedag eller företagsfest

 

Eftersom de nederländska magikerna av Evenses kan användas på olika sätt, som en central magisk show, en tablett magisk handling och magiska tricks med kort, är de också lämpliga för olika tillfällen. Har du en stor mässa som måste öppnas spektakulärt eller har du en liten privat fest som kan använda lite extra underhållning? En trollkarl kommer också till sin egen på affärsdrink eller barnparty. Våra magiker kan distribueras i hela Nederländerna och Belgien, bland annat i Amsterdam, Arnhem, Groningen, Haag, Leiden, Tilburg, Venlo och Zwolle. Evenses anställda och magikerna tycker om att tänka på dig om tolkningen av rätt magiska show för din fest. Vill du ha mer musikalisk underhållning, till exempel, eller verkar en typ som ett bra komplement till dig? Kontakta oss och vi kommer att diskutera alla dina önskemål och preferenser innan du bokar en trollkarl.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.