Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Fotograf

Fotografböcker till ditt bröllop, företagsfest eller födelsedag? Titta på erbjudandet nedan för de mest konstnärliga och kvalitativa fotograferna. Fotograferna av Entertainment Bureau Evenses är lämpliga från en bröllopsfotograf till porträttfotografering. Vad kan vara bättre än att spela in en av de bästa upplevelserna i ditt liv för alltid? Fotograferna ser till att detta görs på ett professionellt sätt.

 

Alla fotografer är personligen utvalda på professionalism, erfarenhet och stil. Detta genom ett inledande möte och en testskott, där vi bara har valt de bästa fotograferna. På så sätt garanterar vi en professionell och uppmärksam fotograf som levererar en vacker bildrapport till dig efter din händelse. Bilderna levereras alltid digitalt. Fotograferna går runt under ditt evenemang och tar hand om de vackraste bilderna. Du kan också använda våra fotografer för att ta bilder av alla gäster vid ankomst.

 

Fotografböcker för din festival, företagsfest eller mottagning

 

Det är också möjligt att boka en videograf på Evenses. Våra videografer har stor erfarenhet av filmning vid olika tillfällen, som företag och födelsedagsfest och specialiserar sig på att göra bröllopsrapporter. Vi arbetar som standard med ett komplett paket, inklusive all utrustning, montering och telefonintag. Har du personliga önskemål? Vi vill naturligtvis ta hänsyn till detta. Är du intresserad av att boka en Evenses fotograf? Fråga gärna en kostnadsfri offert. Våra fotografer kan bokas i hela Nederländerna och Belgien, inklusive Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Breda, Utrecht, Rotterdam, Haag och Eindhoven. Vi är tillgängliga 24/7 per telefon och e-post för dina frågor om att anställa en fotograf.

bedrijfsfeest fotoreportage boekingen
Företagsfotograf
Vackra fotografier av eventet, eller företagsfesten fotograferat av en professionell fotograf.
Från:
5950,-Pris på förfrågana