Hyra DJ tillsammans med sångare eller sångerska till din fest? 5 anledningar varför.

dj met zanger .jpeg

Du vet att din fest är lyckad när du hittar alla på dansgolvet. Så hur skapar du en skön känsla och får dina gäster att dansa? Genom att hyra en DJ tillsammans med en svensk sångare eller en svensk sångerska till din fest kommer ditt event att bli unikt. Vi ska ge dig fem anledningar till varför du ska boka en DJ och sångare.

1. DJ och sång ger en underbar livekänsla

Under ett uppträdand med DJ och sångare kommer du inte bara att få möjlighet att njuta av de härliga låtarna som DJ:n lirar, utan också av den kvinnliga eller manliga vokalistens röst. Duon skapar en underbar atmosfär och får hela uppträdandet att kännas så mycket mer levande. Detta är förstås fantastiskt att höra när välkända popsånger och svenska klassiker sjungs live.

2. DJ och sång resulterar i ett fullt dansgolv hela kvällen

Med duon DJ och sångare eller sångerska uppnås den ultimata känslan på din fest. Kombinationen av DJ:s härliga beat och sångartistens vackra röst kommer garanterat att hålla dansgolvet fullt hela kvällen. Denna interaktiva show kommer hålla alla dina gäster på gott humör det är inte omöjligt att festen mynnar ut i allsång.

3. DJ och sång bjuder på härliga överraskningar i form av mashups.

En DJ med sångare eller sångerska är en mycket bra kombination. De öppnar upp för möjligheten att framföra mashups (en teknik där sångaren sjunger sånger från en låt i kombination med musiken från en annan). Detta skapar ofta positiva överraskningar och ofta sjunger folk med och skapar allsånger. Vill du höra ett exempel på en mashup kan du klicka här. Tack vare de många möjligheterna är en DJ med sångare eller sångerska det perfekta live prestanda för din fest.

4. Dj och sång kommer garanterat bli en snackis efter festen

Valet av duon bestånden av DJ och en svensk sångerska kommer lämna ett oförglömligt, bra intryck hos dina gäster. Inte omöjligt att det blir en snackis under lång tid framöver. Evenses erbjuder dig ett flertal olika svängning kombinationer av DJ och sångare. Dessa artistkombinationer är personligen utvalda av oss utifrån deras erfarenhet.

5. DJ och sång ger möjlighet att anpassa musiken efter dina önskemål.

Duos bestående av DJ och sångare eller sångerska spelar och sjunger den musiken som dina gäster vill höra, vill ni hyra en svensk sångerska som sjunger klassiska låtar på svenska? Det fixar vi. Är du mer intresserad av att hyra en manlig sångare som sjunger de senaste hitsen? Det går också att lösa. Musiken anpassas för att showen ska möta dina och dina gästers personliga preferenser. Vi vill att dina gäster och framför allt du ska njuta av din fest. Därför är det självklart möjligt att begära förfrågningsnummer där du kan välja mellan svensk musik, allsångslåtar, poplåtar, klassisk rock, 90tals musik med mera.

Hyra DJ och musikant

Att kombinera DJ och musikant lyfter din fest. Det ger den härliga känslan som bara ett liveframträdande kan framkalla. Det finns många olika kombinationer av DJ och musikant att hyra exempelvis:

Vill du hyra en DJ tillsammans med en svensk sångare, svensk sångerska eller musikant till din fest, bröllop, födelsedagsfirande eller firmafest? Hos Evenses är det möjligt att hyra kvinnliga och manliga artister i kombination med en DJ till din fest. Evenses tar hand om hela paketet och bidrar med entusiastisk prestanda, som ger dina gäster en oförglömlig kväll. Vi väljer alltid den sångartisten som passar bäst i kombination med DJ:n och som skapar den bästa showen på din fest.

Hyra Upplyst dansgolv

Förutom att hyra en DJ med sångare, krävs naturligtvis ett dansgolv. Evenses erbjuder ett varierat utbud av dansgolv. Något som gör din fest ännu mer unik är ett hyra ett upplyst dansgolv. Detta ger en riktigt häftig atmosfär till din fest. Dansgolvet kan helt anpassas efter dina önskemål. Det spelar ingen roll om du anordnar en födelsedagsfest, personalfest eller bröllopsfest. Det finns lämpliga dansgolv för alla varianter av fester. Alla upplysta dansgolv är av hög kvalitet och dina gäster kan ”dansa bekvämt”. Evenses erbjuder fyra olika våningar. Du kan välja mellan dansgolv med discobelysning, smart belysning, lyxig belysning eller premiumbelysning. Disco hyrs per kvadratmeter. Du bestämmer alltså hur många kvadratmeter du behöver och du betalar inte för fler kvadratmeter än du använder.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via