Om Evenses

 

Evenses erbjuder professionell underhållning till hela Sverige. Vårt breda utbud består av allt från band och DJs till evenemangs utrustning samt mycket mer. Vi erbjuder våra kunder underhållning av högsta kvalitet till överkomliga priser.

 

Evenses är marknadsledare inom den nederländska underhållningsindustrin och tillandahåller professionell underhållning i Belgien, Tyskland och England. Som ett resultat av en snabb expansion är vi ett av Europas snabbast växande företag inom underhållningsindustrin.

 

Vi hjälper dig oavsett om du vill anordna större evenemang eller mindre privata fester. För dig finns vi tillgängliga 7 dagar i veckan. Vårt erfarna team tar hänsyn till just dina specifika krav och din budget.

 

 

Vi erbjuder våra kunder följande garantier:

  • Professionell underhållning, anpassad till ditt unika evenemang utifrån dina specifika krav.
  • Vi har en personlig relation med alla våra leverantörer och kunder. Kommunikationen sker transparent med exceptionella kommunikationsverktyg.
  • Vi inkluderar allt i våra priser vilket innebär att du slipper obehagliga överraskningar längs vägen. Våra priser inkluderar: transport, utrustning och allt som eventet kräver. Allt är ordnat till ett pris.
  • I händelse av sjukdom eller annan frånvarosorsak för din artist tillhandahåller vi dig en likvärdig ersättning.
  • Vi har lång tidigare erfarenheter från Nederländerna, Belgien och Tyskland där vi anordnat tusentals event, företagsfester, bröllop, privata fester. Några av våra kundreferenser är Samsung, Armani, IKEA och Red Bull.
  • Vi är tillgängliga för dig dygnet runt om du vill kontakta oss.

 

 

Vi ser fram emot att höra hur vi kan hjälpa dig planera och genomföra ditt unika event. Tveka inte att ta kontakt med oss.

jacob sweden teamfoto evenses small
Jacob Rhan
Affärsutveckling & Support
Ansvarig för Evenses onlinemarknadsföring samt kontaktperson för kunder och leverantörer.
Bas Evenses Teamfoto 0
Bas Geerlings
Affärsutveckling
Ansvarig för Evenses online markandsföring.
thomas foto evenses
Thomas Verheul
VD / Grundare
Ansvarig för Evenses europeiska expansion, strategi och den dagliga verksamheten.