Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Klassisk orkester

Klassiska orkesterböcker för din fest, bröllop eller evenemang? På Evenses kan du hyra de vackraste klassiska ensemblen för varje tillfälle. Våra musikorkester ger en klassisk musikalisk inställning vid ditt tillfälle med ett elegant utseende. Våra nederländska musiker från de klassiska musikgrupperna är redo att göra din händelse fantastisk. Titta inte längre för att hitta den bästa orkestern i Nederländerna!

 

 

Evenses erbjuder dig ett brett utbud av musikgrupper. Våra klassiska orkestrar kan spela i bakgrunden under din middag, mottagning, ceremoni och bröllopsfest. Om du vill ha mer konsertkänsla kan våra professionella musiker komma framåt för att ge dina gäster en riktig show. Mycket trevligt att titta och lyssna på. På så sätt kan du begära ett urval klassisk musik som utförs av professionella musiker. Orkestformationerna kan användas med olika orkesterinstrument. Kanske vill du bara ha strängar, till exempel en violinist, viola spelare och cellist. Du kan också välja en utökad orkester med pianist, sångare och slagverk. Varje professionell konstnär i den klassiska orkestern är personligen upphandlad på grundval av entusiasm, musikalitet och erfarenhet.

 

Hyr en klassisk orkester för ditt jubileum, ceremoni eller evenemang

 

För att få mer information om priserna, kan du begära ett helt gratis citat. Detta innehåller kostnaderna och det totala priset Evenses använder för uthyrning av varje orkestergrupp. Bläddra ner för att hitta mer information för uthyrning av klassiska orkestrar på holländska partier, bröllop och evenemang eller kontakta en av våra anställda för att den klassiska orkestern ska bokas.

klassiek ensemble boeken receptie trouwceremonie
Klassiska gruppen Priëra
Underbar musik spelad av en grupp bestående av en fiol, ett piano och en cello.
Från:
12450,-Pris på förfrågana
stijkers viool trouwceremonie boeken
Ensemblen 'Vivre'
Denna stilrena klassiska trio spelar vacker musik med fiol, viol och cello.
Från:
8895,-Pris på förfrågana