Hyra jazzband till din bröllopsfest? Unik underhållning hela kvällen

jazzband-boekingen-receptie_0.jpg

Vill du hyra underhållning till ditt bröllop? Under din bröllopsfest vill du förmodligen att alla ska trivas och ha roligt. Du önskar kanske något extra som står ut och är unikt i jämförelse med tidigare bröllop du varit på. Helt enkelt: en härlig atmosfär som gästerna uppskattar under hela kvällen. Genom att hyra ett bra Jazzband kan du uppnå den rätta atmosfären!

Vad är Jazz?

Jazz är en improviserad musikstil. Stilen härstammar från New Orleans och växte fram redan under senare delen av 1800-talet.  Den första jazzmusiken influerades av västafrikanska rytmer. Det var en blandning av blues, folkmusik och fransk marschmusik. Till en början sågs Jazz främst som dansmusik men utvecklades senare till mer experimentella typer av musik. Jazz har också skapat helt nya musikstilar som exempel Soul, R&B, Funk och pop.

Varför ska du hyra jazzband till dit bröllop?

Jazz är väldigt mångsidigt. Denna typ av musik genomgår ständig förrändring och fortsätter att förnya sig själv. Idag produceras fortfarande mycket musik med många jazziga influenser. Det som är en fördel med att hyra ett jazzband till ditt bröllop är att musiken tilltalar också både unga och gamla. Under bröllop skapar jazzband en speciell härlig känsla som är svår att sätta fingret på. Det finns många varianter av jazz och det är därför ett utmärkt val att hyra jazzband till din bröllopsfest!

Inled bröllopskvällen med bakgrundsmusik i form av dämpad jazz

Det är lämpligt att börja kvällen med lugn jazz. Ge gästerna möjlighet att mingla, njuta av en god drink och hitta sin plats i lugn och ro. Hyr du ett jazzband kommer de att spela skön bakgrundsmusik vilket ger kvällen en professionellt intryck till dina gäster.

Ta jazzen till en ny nivå – dags att dra igång bröllopsfesten!

Under tiden som bröllopskvällen fortskrider blir det dags att ta jazzen till en ny nivå. Självklart ska du och dina gäster dansa på er bröllopsfest. Ursprungligen kallade man jazzen för en: "mycket energisk dans" och av den anledningen kan du förvänta dig att det blir mycket dansanade om du hyr ett jazzband.

Hyr ett mångsidigt jazzband till ditt bröllop

De flesta jazzband blandar in både soul och pop i sina repertoar. Så det finns stora valmöjligheter för dig att välja ett jazzband som passa just din unika musiksmak. Young Swedish Jazz Society är exempelvis ett sådant band som startar kvällen med njutbar bakgrundsmusik och som avslutar kvällen festmusik och dansbara låtar. Ett utmärkt val för dig som önskar ett elegant bröllop med en festlig avslutning på dansgolvet. Förmodligen kommer du få höra av dina gäster hur mycket de uppskattade Jazzbandet under din bröllopsfest. För att boka Young Swedish Jazz Society klicka här.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via