Boka ett soulband till din speciella dag!

soulband boeken evenses.jpeg

Vill du hyra ett soulband med bra drag? Om du vill ha ett bra och skön stämning på festen är ett soulband ett fantastiskt alternativ. Boka ett soulband hos Evenses! Att boka ett soulband kommer garanterat få igång gästerna på dansgolvet och göra ditt event helt oförglömligt!

De soulband som är tillgängliga hos Evenses har ett autentiskt soul sound och har flera års erfarenhet av att underhålla på bröllop, företagsevent och privata fester. Oavsett vad för typ av event du har kommer du och dina gäster få en kväll ni sent kommer att glömma. Det finns ett brett utbud av soulband som går att boka hos Evenses. Här kommer ett exempel:

  • Michelle and the diamonds​

Michelle and the diamonds

Michelle and the diamonds är ett professionellt soul coverband med en flera års erfarenhet av att underhålla. Bandet har en bred repertoar med rock,soul,blues samt lite jazz i en härlig blandning.  De har en fantastisk sångerska men hon är inte den enda som sjunger utan det är fyra andra medlemmar i bandet som står för de vokala insatserna. Detta ger en härlig blandning av variation och det faktum att bandet består av tre generationer av musiker med skilda erfarenheter betyder det kan ge en annorlunda och spännande musikupplevelse.

Boka soulband?

Vill du boka ett soulband? Att boka ett coverband hos Evenses innebär att du får ett komplett paket. Detta inkluderar:

  • Ljud- och ljusutrustning
  • installation
  • reseersättning
  • instrument
  • bandet
  • Alla coverband hos Evenses är noga utvalda utifrån erfarenhet och professionalitet. Vill du göra ditt bröllop extra speciellt? Evenses erbjuder bland annat LED dansgolv eller fotobås.

Boka LED dansgolv

Med upplysta dansgolv kan du göra ditt bröllop extra speciellt. Detta är något som definitivt kommer att locka gästerna till dansgolvet! De LED dansgolv som finns tillgängliga hos Evenses är av bra kvalite och dina gäster kommer att älska att dansa på det.

Du kan välja mellan fyra olika alternativ baserat på storlek, upplösning och pris. Dansgolven är prissatta efter kvadratmeter och  du kan välja och betala för exakt de kvadratmeter du behöver. LED dansgolven är på och av installerade av professionella så du behöver inte tänka på det och kan bara njuta.

Boka mini fotobås

Dessa mini fotobås fungerar  som standard fotobåsen. En fördel med dessa fotobås är att istället för att gå in i ett bås har de en öppen lösning vilket gör att alla gäster får plats i bilden! Dessa fotobås är även mycket billigare och skapar bilder av högre kvalite.

Ingen stress med våra bröllopspaket

Har du hittat ett bra coverband till ditt bröllop?  Du har säkert insett hur tidskonsumerande det är att planera bröllop även hur stressigt det kan vara. Att boka ett av våra bröllopspaket kan du undvika all stress och har mer tid att ha kul.

Varje bröllopspaket är baserat på dina behov och önskemål. Du kan välja mella ett färdiggjort bröllopsfest paket eller ett komplett bröllopspaket för hela dagen. Du har även möjlighet att bygga upp ditt egna bröllopspaket. De färdiggjord bröllopspaketen vi erbjuder är:

  • Bröllopspaket smart: solist för vigseln/middagen, DJ till bröllopsfesten och ett fotobås.
  • Bröllopspaket premium: En duo for vigsel/middag, DJ och saxofonist till festen fotobås.
  • Bröllopspaket exklusive: En duo för vigsel/middag, DJ och saxofonist till bröllopsfesten, ett upplyst dansgolv, en bröllopsfotograf

Fördelen med att boka ett bröllopspaket är att ni kommer kunna  njuta av er bröllopsdag utan stress och förpliktelser.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via