Hitta den perfekta DJ:n med hjälp av dessa tips!

DJ huren bruiloft.jpg

Vill du organisera en oförglömlig fest?

Att boka en DJ är en fantastisk idea. En DJ som spelar för gäster skapar en helt annan atmosfär än en färdiggjord spellista eftersom att DJ’n anpassar sig efter gästerna och verkligen kan sätta igång dansgolvet. Vi har många års erfarenhet av att anordna DJ’s till olika evenemang och vet vad man ska leta efter. Vi kommer att dela med oss av våra tips så att även du enkelt kan välja vilken DJ som ska bokas till ditt event.

Boka en erfaren DJ

Det är enkelt att välja en DJ som du redan känner som en kompis,granne eller släkting som brukar DJ’a som en hobby och vill spela på ditt event. Från erfarenhet vet vi att detta inte alltid slutar väl. De klagomål vi ofta har hört kunder är att DJ’n var oprofessionell eller valde att bara spela sina favorit sånger. Detta är något som förstör stämningen på ditt bröllop eller företagsevent. Gästerna kommer inte vilja dansa och lämna eventet tidigt vilket kommer att förstöra den festen du har arrangerat.

Vi rekommenderar att boka en professionell DJ med lång erfarenhet. Du kan enkelt läsa recensionerna på varje DJ som går att boka på vår hemsida. Det går även att se på klipp på våra DJ’s för att kunna få en känsla av vilken musik DJ’n erbjuder lounge DJ,house DJ,allround DJ,disco DJ eller EDM DJ. Allt så att du kan göra det perfekta valet för dig och ditt event. Om du skulle boka en professionell och erfaren DJ  hos Evenses garanterar vi dig en oförglömlig kväll på ditt bröllop, företagsevent eller födelsedagsfest.

Välj en DJ som passar ditt event

När du ska boka en DJ är det viktigt att välja en som spelar musik som passar festen. Detta är ett viktig aspekt när du håller på att organisera din fest. De flesta DJ’s spelar olika genrer: 80-tals DJ, 90-tals DJ, lounge DJ, disco DJ, house DJ och allround DJ. Boka en DJ som passar den atmosfär du vill ha på festen.

Träffa DJ’n på förhand

Har du redan hittat en DJ som verkar passa ditt event? Boka en träff med DJ på förhand för att diskutera dina önskemål. DJ’n kan även ge dig rekommendationer och funder på aspekter du inte har tänkt på. Det är alltid bra att kolla på en DJ’s demos för att se hur den  interagerar med gästerna.

Utrustning

En DJ kan bara skapa en fantastisk show om det finns bra utrustning såsom ljus- och ljudutrustning och ett DJ bås. De flesta DJ’s har sin egna DJ utrustning men även sitt egna ljus- och ljudsystem. Men en bokningsbyrå kan även tillhandahålla den tekniska utrustningen vilket sparar dig arbete och tid. Evenses hjälper gärna till att organisera din fest och att den tekniska utrustningen finns på plats.

Garanterad om en professionell show

Vissa DJ’s kanske bara har små DJ bås medan andra har kompletta ljudsystem. Du bör vara medveten om lokalens storlek och det ljudsystem DJ’n kan erbjuda. När du bokar en DJ genom Evenses är du garanterad en professionell och underhållande show.  Vi väljer ut våra DJ’s personligen och varje DJ är noga utvald. Varje discjockey har flera års erfarenhet och en skicklig underhållare.

Ha din budget i åtanke

Det finns många DJ’s för olika prisklasser. Du kan boka en DJ för en helkväll för 10000 kr medans en annan kostar 1000 kr för bara en-två timmar. Priset skiljer sig beroende vad det är för typ av event och din budget. De flesta event såsom bröllop,företagsfester eller födelsedagsfester är en mobil DJ det bästa alternativet. När du bokar en DJ hos Evenses får du ett pris som inkluderar allt resekostnaden, tekniska utrustningen och speltiden.

Se till att en ersättare är tillgänglig

Det kan hända att något oväntat vilket gör att DJ’n inte kan komma på eventet. Att ha en DJ som kan hoppa in är extremt viktigt men att boka direkt hos en  DJ är du inte garanterad detta. Om du bokar DJ hos Evenses som har ett brett nätverk av musiker och DJ’s är du garanterat en oförglömlig fest vad som en skulle inträffa.

Boka i förväg

Det är viktigt att boka en DJ långt i förväg för att många event och festivaler hålls redan under vår och sommaren. De flesta DJ bokas redan vid hösten och början av våren. Försäkra dig om att DJ’n du verkligen vill ha är tillgänglig till ditt event.

Gör en spellista av dina favoritlåtar

När du bokar en DJ är det viktigt att göra en spellista så att DJ’n  får redan på vilka låtar du och dina gäster älskar och vill höra. Detta hjälper även DJ’n att få en uppfattning av de genrer ni vill ha.

Gör en spellista av dina favoritlåtar

När du bokar en DJ är det viktigt att göra en spellista så att DJ’n  får redan på vilka låtar du och dina gäster älskar och vill höra. Detta hjälper även DJ’n att få en uppfattning av de genrer ni vill ha.

Vill du göra eventet extra speciellt?

Det finns många alternativ tillgängliga när du bokar en DJ. Beroende på vilket typ av event och budget du har finns det många bra alternativ. Nedan finns det förslag på DJ kombinationer du kan välja:  ​​

DJ med sångare

DJ med musiker, exempelvis saxofonist, gitarrist, eller trumpetspelare

DJ VJ show

En mobil DJGaranterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via