VR Experience

Möt de nyaste av de nyaste inom området virtuell verklighet.

5 av 5 stjärnor
6995 kr - 11190 kr
vr7.jpg
vr6.jpg
vr auto.jpg
vr auto 1.jpg
vr auto 2.jpg
vr3.jpg
vr4.jpg
vr7.jpg
Kontrollera tillgängligheten för VR Experience här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Passar till: Online-show

Letar du efter en eller flera Virtual Reality-uppsättningar för ditt event, fest eller för din utställningsbooth? Låt dina gäster, personal eller besökare på mässan komma in i den virtuella världen med Oculus Rift VR-glasögon inklusive en avancerad speldator, support och TV på en monter för tittarna.

Våra kompletta Oculus Rift VR-kampanjpaket!

En Oculus Rift-demonstration tar högst en minut eller två per person. Ett spel tar lite längre tid, men demos och spel utvecklade för Oculus Rift gör det möjligt för så många gäster som möjligt att delta i Virtual Experience. Har ditt evenemang eller fest ett tema? Inga problem. Baserat på dina önskemål letar vi efter en lämplig Oculus Rift-demo, 360 graders video- eller VR-spel.

Hyr en andra eller tredje Oculus Rift VR-installation för en liten extra kostnad. Två Oculus Rift-inställningar kan övervakas av en handledare under förutsättning att de placeras bredvid varandra. Detta sparar kostnaderna för vägledningen plus båda inställningarna övervakas av en professionell spelhandledare. Vill du öka rolighetsfaktorn till ditt evenemang? Placera sedan en VR Race Simulator eller en HTC Vive-uppsättning bredvid Oculus Rift-uppsättningen och låt dina gäster lära känna det senaste av det nyaste i VR-fältet.

Oculus Rift VR-upplevelserna är olika. Stora mängder demonstrationer, 360-graders videor och spel finns tillgängliga, men den verkliga upplevelsen är att ta på Oculus VR-glasögonen och låta dig själv, dina kollegor eller utställningsbesökare njuta av den virtuella världen. Visa att du som företag tänker när det gäller möjligheter, ny teknik och de möjligheter som detta kan erbjuda inom affärsområdet.

Första gången någon tittar igenom Oculus Rift kommer upplevelsen att bli överväldigande och kommer att smaka på mer! Letar du efter en interaktiv VR-upplevelse? Boka sedan en Oculus Touch VR-installation. Oculus Touch-kontrollerna ger mer interaktion och rörelse i VR-spelet. För att verkligen veta vad Oculus Rift (med eller utan Oculus Touch-kontroller) kan betyda för ditt evenemang? Det finns bara ett sätt: prova det och upplev dina gästers upplevelse.

Är du intresserad av en av dessa konfigurationer? Kontakta oss eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

4 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Stina
5 av 5 stjärnor
Mycket nöjd, bra kommunikation, flexibel. Jag rekommenderar det.
Anita Göransson
5 av 5 stjärnor
Vi hade tävlingssimulatorn vid öppningen av vårt nya showroom. Speciellt ackompanjemanget var perfekt, så tävlingsidén låg verkligen i det med poängtavla och naturligtvis ett pris för vinnaren.
Danske Bank
5 av 5 stjärnor
Upplevelsen kallas bra. Inom en timme arrangerades en Red Bull-simulator och jag hade fått offerten
Erica
5 av 5 stjärnor
Ett positivt intryck från första kontakten. inga otydligheter om priset och möjligheterna. Positiv anställd som var närvarande den dagen vi behövde tävlingssimulatorn.

Relaterade produkter

Cocktailworkshop

Cocktailworkshop

3 reccensioner

Lär dig göra dina egna cocktails under vårt interaktiva cocktilworkshop!

4095 kr - 6550 kr
The Chamber of Elena

The Chamber of Elena

En musikalisk värld där kreativa krafter möts och inspireras av varandra i en gemytlig miljö

Pris på förfrågan
Robotshow

Robotshow

4 reccensioner

Denna unika robotshow kombinerar dans, robotrörelser och imponerande robotdräkter.

35000 kr - 56000 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.