Letar du efter en eller flera Virtual Reality-uppsättningar för ditt event, fest eller för din utställningsbooth? Låt dina gäster, personal eller besökare på mässan komma in i den virtuella världen med Oculus Rift VR-glasögon inklusive en avancerad speldator, support och TV på en monter för tittarna.

Våra kompletta Oculus Rift VR-kampanjpaket!

En Oculus Rift-demonstration tar högst en minut eller två per person. Ett spel tar lite längre tid, men demos och spel utvecklade för Oculus Rift gör det möjligt för så många gäster som möjligt att delta i Virtual Experience. Har ditt evenemang eller fest ett tema? Inga problem. Baserat på dina önskemål letar vi efter en lämplig Oculus Rift-demo, 360 graders video- eller VR-spel.

Hyr en andra eller tredje Oculus Rift VR-installation för en liten extra kostnad. Två Oculus Rift-inställningar kan övervakas av en handledare under förutsättning att de placeras bredvid varandra. Detta sparar kostnaderna för vägledningen plus båda inställningarna övervakas av en professionell spelhandledare. Vill du öka rolighetsfaktorn till ditt evenemang? Placera sedan en VR Race Simulator eller en HTC Vive-uppsättning bredvid Oculus Rift-uppsättningen och låt dina gäster lära känna det senaste av det nyaste i VR-fältet.

Oculus Rift VR-upplevelserna är olika. Stora mängder demonstrationer, 360-graders videor och spel finns tillgängliga, men den verkliga upplevelsen är att ta på Oculus VR-glasögonen och låta dig själv, dina kollegor eller utställningsbesökare njuta av den virtuella världen. Visa att du som företag tänker när det gäller möjligheter, ny teknik och de möjligheter som detta kan erbjuda inom affärsområdet.

Första gången någon tittar igenom Oculus Rift kommer upplevelsen att bli överväldigande och kommer att smaka på mer! Letar du efter en interaktiv VR-upplevelse? Boka sedan en Oculus Touch VR-installation. Oculus Touch-kontrollerna ger mer interaktion och rörelse i VR-spelet. För att verkligen veta vad Oculus Rift (med eller utan Oculus Touch-kontroller) kan betyda för ditt evenemang? Det finns bara ett sätt: prova det och upplev dina gästers upplevelse.

Är du intresserad av en av dessa konfigurationer? Kontakta oss eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.